Neće joj se svidjeti

Bivša cimerka Melanije Tramp otkrila tajnu prve dame SAD

Viktorija Silvested, bivša cimerka Melanije Tramp, neko je ko aktuelnu prvu damu SAD poznaje veoma dobro, i to iz vremena mnogo prije nego što je lijepa Slovenka postala svjetski poznata.
Objavljeno: 15. 12. 2017 - 13:54 Promjenite veličinu teksta: A A A
Bivsa cimerka Melanije Tramp otkrila tajnu prve dame SAD

Ova švedska manakenka, koja je 1997. godine ponijela titulu Playboy playmate of the year, baš te godine živjela sa Melanijom svjetskoj prestonici mode – Parizu, gdje su obje došle kao mlade manekenke u želji da ostvare uspješnu karijeru modela.

Viktorija je nedavno otkrila tajnu koju Melanija nikad nije željela da komenatariše u javnosti. Ona je objasnila zbog čega je Melanijin engleski nešto zbog čega joj se stalno izruguju, budući da i dalje ima jak balkanski naglasak, kao da je juče došla iz Slovenije.

Bivša cimerka prve dame SAD je uvjerena da je za to zaslužna Melanijina nedruštvenost i povučenost.

– Ona nikada nije voljela pažnju. Bila je veoma tiha i povučena. Da je više razgovarala sa ljudima i više koristila engleski, njen naglasak bi se sigurno poboljšao, ali ona prosto nije želelja da se trudi – izjavila je Viktorija.

Bivše cimerke su se srele i razgovarale prošle godine, kada je Viktorija zaključila da se Melanija nije nimalo promijenila.

– I dalje je potpuno ista. I dalje voli luksuzne stvari, i dalje ima taj užasan naglasak – prokomentarisala je ona.

Komentari: 1

zemska ljubomora

15. 12. 2017 - 14:40

Melanija se nije trudila al opet upecala soma kapitalca a Svedjanka se i dalje nogeta u Mulen Ruzu i daje za par stotina euritja.
Novi komentar