Vujović: Ja sjutra ne mogu izgubiti, ko god da pobijedi

Crna Gora i Slovenija sjutra će možda odlučivati o trećem putniku iz grupe “C” u drugu fazu Evropskog rukometnog prvenstva. Možda - jer su Slovenci jutros nagovijestili kako nijesu daleko od odluke da napuste Euro zbog sudijskih kriterijuma tokom dva uvodna susreta.
Objavljeno: 16. 01. 2018 - 20:26 Promjenite veličinu teksta: A A A

Dan uoči te utakmice, selektor slovenačke reprezentacije - Cetinjanin Veselin Vujović javio se Radiju Cetinje i predočio razmišljanja povodom utakmice protiv naše reprezentacije, ukoliko ona uopšte bude odigrana.

On nije govorio o mogućem istupanju - naglašavajući da mu je žao što će jedna od dvije ekipe morati da napusti Euro.

Mogu da kažem da sam tužan što će Slovenija ili Crna Gora poslije sjutrašnje utakmice morati kući. Mislim da obje reprezentacije imaju kvalitet za sljedeći krug takmičenja - ističe Vujović.

Vuja je, usljed primjedbi na arbitriranje tokom utakmica protiv Makedonije i Njemačke, dospio u fokus. On ipak naglašava kako sjutra - ne može da izgubi.

Već sam ranije negdje kazao - ja sjutra ne mogu izgubiti, ko god da pobijedi, iako ću se truditi da to bude Slovenija. Za Crnu Goru nastupa mnogo igrača sa kojima sam stalno u kontaktu, a neki su čak i moja rodbina, tako da mi sigurno neće biti lako - kazao je Vujović za Radio Cetinje.

Podsjetimo, uoči posljednjeg kola grupe “C”, sigurni putnici u drugu fazu su Makedonija sa četiri boda i Njemci sa tri. Slovenija je iz dva meča osvojila bod, dok je Crna Gora, uprkos sinoćnjem dobrom izdanju protiv Makedonije, i dalje na nuli.

Sjutrašnja utakmica u zagrebačkoj Areni počeće u 20:30 časova.

Komentari: 3

Deki

16. 01. 2018 - 20:59

Sve ti pjevalo Vujoviću!
Lakše je biti sve nego čovjek

16. 01. 2018 - 21:23

Vujovic je genijalni rukometaš, ali i genijalni čovjek i trener. Danas je lakše biti sve, nego čovjek. Pogotovo gdje su slava i novac u poticaju.
Njeguš

16. 01. 2018 - 22:42

To je pravi patriota, bravo majstore i hvala ti!
Novi komentar