Masterclass u okviru kotorske koncertne sezone

Stefan Milenković u ulozi pedagoga

Kotorska koncertna Sezona već treću godinu za redom priređuje bogat umjetnički program tokom zimskih mjeseci u Kotoru a ovog puta nešto izvanredno. U pitanju je masterclass čuvenog svjetskog violiniste, Stefana Milenkovića. 
Objavljeno: 17. 01. 2018 - 09:49 Promjenite veličinu teksta: A A A

Masterclass-ovi će se održavati u koncertnoj dvorani muzičke škole “Vida Matjan” u Kotoru, 28., 29. i 30.01.2018.godine. Svi đaci, studenti kao i ostali zainteresovani polaznici, mogu poslati prijavu na mail [email protected] (koordinator koncertne sezone). Polaznike seminara očekuje 3 radna dana kao i završni koncert zakazan za 30.01. u koncertnoj dvorani muzičke škole, crkvi Sv. Duha.

“Presretni smo što organizujemo seminar ovako istaknutog svjetskog umjetnika kakav je violinista Stefan Milenković a fenomenalni odziv mladih umjetnika nam je dokaz da ulažemo u kvalitetne programe. Nestrpljivo očekujemo početak časova a svim polaznicima seminara želimo dobrodošlicu u našu školu kao i u Kotor “ – istakla je direktorica muzičke škole Laura Jovanović.

Masterclass se organizuje u oviru treće Kotorske Koncertne Sezone čiji su organizatori muzička škola “Vida Matjan” iz Kotora i međunarodni festival KotorArt-Don Brankovi dani muzike.

Organizacioni tim Kotorske Koncertne Sezone najavljuje bogatu sezonu kako dječijih, školskih koncerata, tako i gostujućih umjetnika iz regiona i svijeta. Takođe, nastavljaju sa praksom da što više umjetnika koji dođu da predstave svoju umjetnost, takođe i održe seminar za sve đake kako bi stekli neophodno iskustvo, vještine i znanje za budući život muzičara.

Sve informacije o koncertima i seminarima možete naći na facebook stranici muzičke škole Vida Matjan kao i na sajtu www.vidamatjan.me

plakatstefan

Komentari: 0

Novi komentar