Nikšićanin uhapšen zbog pokušaja ubistva

Danas u 03.10 časova, dežurna služba Centra bezbjednosti Nikšić obaviještena je od strane Medicinskog centra Nikšić, da je kod njih dovezeno lice sa povredama nanesenim nožem.
Objavljeno: 15. 04. 2018 - 12:27 Promjenite veličinu teksta: A A A

U Medicinski centar Nikšić upućeni su policijski službenici koji su utvrdili da je povređen Dejan Perović 1987.  iz Nikšića, te da je isti zadobio dvije ubodne rane u predjelu gornjeg dijela tijela, tačnije ispod ruke i u predjelu stomaka, kao i da nije životno ugrožen. U obavljenom razgovoru sa oštećenim, isti je odbio da policijskim službenicima  saopšti na koji način je zadobio opisane povrede.

Preduzimajući mjere i radnje na utvrđivanju okolnosti događaja, policijski službenici su došli do saznanja da je oštećenom navedene povrede zadao Bijelić Boris 1990. iz Nikšića.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je Bijelić Boris nakon kraće prepirke sa oštećenim u ulici Njegoševoj istom zadao dva uboda nožem u predjelu gornjeg dijela tijela nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu.

Policijski službenici CB Nikšić su nedugo nakon izvršenja krivičnog djela Bijelića pronašli i od njega oduzeli garderobu na kojoj su uočeni tragovi krvi. Garderoba ce biti predmet daljih vještačenja.

O događaju je upoznat Visi državni tužilac u Podgorici koji se izjasnio da se u konkretnom slučaju radi o krivičnom djelu ubistvo u pokušaju iz člana 143 u vezi člana 20 KZCG.

U obavljenom razgovoru sa Bijelićem isti je u potpunosti priznao izvršenje predmetnog krivičnog djela. Isti je lišen slobode i u zakonskom roku biće priveden Višem državnom tužiocu na dalju nadležnost i postupanje.

Komentari: 0

Novi komentar