Kandidat za odbornika Marija Marović

Sve za moj grad: URA i Demokrate ,,pozajmljuju" program od naše koalicije

Koalicija “Sve za moj grad!” ima ubjedljivo najbolji program za Podgoricu, i to je već ogromna prednost u odnosu na političku konkurenciju. Moramo istaći da naš program nailazi na sjajan prijem kod Podgoričana, što smo i očekivali jer je on upravo rađen u dogovoru sa gradjanima, uz uvažavanje njihovih sugestija i potreba. Shodno tome, jedna od uporisnih tačaka u našem planu za Glavni grad je izgradnja Gradske bolnice, izjavila je kandidat za odbornika koalicije "Sve za moj grad" Marija Marović.
Objavljeno: 20. 05. 2018 - 17:44 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Međutim, danas smo vidjeli da je tu tačku iz našeg programa, kao svoju, u javnost plasirao nosilac liste koalicije URA-Demokrate. Nama svakako nije krivo što su iz koalicije URA-Demokrate pozajmili dijelove našeg programa, jer su se tako vratili na realne probleme Podgoričana, što je svakako pomak u odnosu na zoološki vrt ili tramvaje. Očekujemo narednih dana da iz URA -Demokrate ,,pozajme" još neki dio našeg programa, na primjer o izgradnji druge gimnazije, što bi takođe bio korak naprijed kad se imaju u vidu nonsensi koje smo gledali od njih u ovoj kampanji. Krađa programa koalicije DF-SNP ,,Sve za moj grad!" od strane drugih partija samo potvrđuje da smo na pravom putu, i da i naša konkurencija priznaje njegov kvalitet", navela je Marović u izjavi dostavljenoj Portalu Analitika.

Takođe, kako je naglasila, drago im je što je javnost, makar i kroz ovo ,,pozajmljivanje" programa imala priliku da vidi ko je nosilac liste ove koalicije za izbore u Podgorici.

"Većina građana misli da su to Dritan Abazović, Aleksa Bečić ili Nedjeljko Rudović, koji su nosioca, iz nekog razloga, sakrili od kamera i fotoaparata", zaključila je Marović.

Komentari: 2

čegevarica

20. 05. 2018 - 19:30

Mariju poznajem, nisam glasac njihov, ali ne moze se osporit sa se radi o curi koja je obrazovana, pametna i nevjerovatno harizmaticna!!
Nova srpska demokratija

20. 05. 2018 - 19:36

Pozajmljuju i kradu sve od nas,pocevsi od programa do glasaca. Nijesu niti jednog glasaca pridobili iz dps,iskljucivo su skrnavili opoziciju,ali ce i jedna i druga partija zavrsit na politickom smetlistu,kao pozitivna. Citav kadar im je nadobudan,pun nekog supljeg samopouzdanja,nijesu sposobni da vode mjesnu zajednicu,a prihvatili bi da savjetuju Putina i Trampa,kada bi im bilo ponudjeno,bez razmisljanja.
Novi komentar