rent a car budva
Društvo - Vijesti
Počinje FREI, festival investicija i nekretnina
23. april 2012.

freilogookFestival investicija i nekretnina FREI 2012, u organizaciji Ministarstva održivog razvoja i turizma, te Ministarstva ekonomije, počinje sjutra u hotelu „Maestral“, a trajaće do četvrtka.

FREI je tematska manifestacija, problemski usmjerena na razvoj investicija u oblasti nekretnina u Crnoj Gori i zemljama regiona. Namijenjena je investitorima i komercijalnim kompanijama, predstavnicima državne i opštinske administracije, zainteresovanim institucijama, predstavnicima međunarodnih institucija i stručnoj javnosti.  Ideja o održavanju Festivala nastala je 2009-e, u okviru pretenzija Crne Gore da zadrži i unaprijedi poziciju atraktivnog investicionog odredišta, i omogući stručni, idejni i iskustveni doprinos razvoju tog sektora u regionu.

FREI se održava pod programskim patronatom predsjednika Vlade Igora Lukšića, i generalnim pokroviteljstvom Atlas Grupe.

Učesnici ovogodišnje izložbe na manifestaciji su Atlas grupa, Zetagradnja, Ministarstvo održivog razvoja i turizma Crne Gore, Studio Synthesis, Energoprojekt, Metropol Development, Studio Grad, Luštica Development, Simes Inženjering, Savills (L&P), Foresight Montenegro  i Porto Montenegro.  

Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši Kontakt Podaci:
Komentar:
Zaštita
Morate navesti anti-spam kôd koji stoji na slici.
 
Baner

Najčitanije vijesti

Baner

Pretraga

Baner
Baner

Mostly cloudy

17°C

Podgorica

Prognoza za tri naredna dana:

Rain
12°C / 19°C

Partly cloudy
12°C / 22°C

Rain
12°C / 17°C
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Analitika - Informativni Portal © 2014.