rent a car budva
Društvo - Vijesti
Od danas i peta dnevna novina: Blic Crna Gora
22. jun 2012.

blicokCrnogorska medijska scena bogatija je od danas za još jednu dnevnu novinu – Blic Crna Gora.

Izdanje lista, koji u Srbiji slovi za jedan od najčitanijih, na 40 strana donosi vijesti kako iz Crne Gore, tako i iz Srbije.

Odgovorni urednik nove novine je Radmilo Tadić, bivši novinar i urednik dnevnog lista Vijesti. List se štampa u novobeogradskoj štampariji „APM print“.

Blic Crna Gora ima popularnu cijenu od 30 centi, koja će svakako privući dio čitalačke publike, naročito tokom ljetnjih mjeseci kada na primorje dolazi veliki broj turista iz Srbije.

S druge strane, list svakako želi da privuče i dio ovdašnjih čitalaca, za početak - atraktivnim poklonima. Već sjutra, kako se najavljuje na naslovnoj strani, Blic Crna Gora će biti u prodaji uz korice za biblioteku „Znameniti Crnogorci“. Takođe, u petak će čitaoci na poklon dobiti film na DVD-ju.

Komentari (22)
 • Hector
  A naslovna na bilbord: Crnogorce traži interpol!
 • Valjevac  - Hector-e
  Niste daleko od istine, CG Srbi Spartanci napadom na C.Goru skreću pažnju javnosti sa njih čistunaca. Nek vam je sretan BLIC, dosta su blicali lobanje u Srbiji, sad nastupa pranje mozga u CGori, ali rekli bi vi lakše je kad je o svoga. Nek vam je sretno ČOČOVI.
  Odoh ja na rakijicu.
 • maja
  super, super!
 • ja sam
  neprijatelj vise ili neko misli da ce da se bore za crnogorsku stvar
 • marko_bg  - super
  Blic je najbolja novina u Srbiji i ako budu slobodni i orginalni kao ovdje bice super,sve cestitke..
 • Anonimus
  Oce li se sada buniti crnogorski tabloidi zbog nize cijene? ili de biti nova akcija das 1 euro dobijes tabloid + Blic. 2 u jedan euro.
 • Marko ll  - blic cg
  Koliko nam Trojanskih dojezdi iz bratske Srbije ,taman da pomislim da je ta Troja na CG teritoriji bila. Ne može bratska Srbija bez CG ,a zanimljivo ,kadar iz
 • Boban Bg
  Dobili ste još jedan tabloid čiji je glavni urednik "Spartanac". Blic je jedan od listova koji je prednjačio u pravljenju CG državom kriminala i koji je otvoreno stao protiv nezavisnosti CG. Ovoim novinama mogu da se obraduju samo oni što čitaju Dan jer je jeftiniji. Svojevremeno sam pokušao da reagujem na objavljivanje laži o CG u Blicu, nijesu udostojili da objave ni riječi. Ni u štampanom izdanju, ni na svom portalu. Sve ovo potvrđuje, uz odvraćanje turista da idu u CG i potezanjem lovćenske kapele, da se radi o još jednoj kampanji prema CG
 • Anonimus  - Super
  Pa braca Simonovic su poznati crnogorski nacionalisti koji su se izuzetno istakli tokom stvaranja crnogorske drzave. U Blicu nikad nijesi mogao naci negativan clanak o Crnoj Gori i crnogorcima, nego su vrlo cesto po cijenu izvrtanja istine pisali samo pozitivno. Sobzirom da je poznato njihovo veliko neslaganje sa podgorickim Vijestima u proslosti i da su cesto dolazili u sukob i izvjestavali kontraverzno, ovo je zaista sjajna prilka da se pomire na jednom ogromnom crnogorskom trzistu informacije gdje je vazda bilo prostora za svakog. Pogotovo sto im se uredjivacke politike ne poklapaju. Ocekjum da ce Vijesti pozdraviti ulazak novog igraca na teren.
  Jedino mi se ne svidja Blicov negativan odnos prema bivsem predsjedniku Srbije Tadicu tokom predsjednicke kampanje i ogromno favorizovanje Tome Nikolica.
  Ovo je moje misljenje a ja sam inace poznati expert i konsultant u raznim oblastima.
 • Anonimus
  a što si pismen
 • 007  - Tajni agent
  Bobane BG,

  po cemu ste Vi znacajni da bi jedan medij,Blic ili bilo koji drugi,objavio Vase reagovanje?
  Jeste li na nekom odgovornom mjestu,neki funkcioner,zvanicnik,javna linost iz bilo koje sfere pa da Vam reagovanje objave?
  Zaboga,nisu VAS, objavil!
 • Anonimus  - tajnom agentu
  A koji ste to Vi faktor, pa vam Analitika ipak objavi komentar? Forumi čitalaca nisu mjesto za faktore i funkcionere, zvaničnike i javne ličnosti.
  Samo mogu potvrditi pisanje Bobana BG. Ni za moje komentare nije bilo mjesta ni u Blicu ni na B92, ne zato što nisam ili jesam faktor, već zato što mi mišljenje nije po mainstream-u njihove uređivačke politike.
  Uostalom, jedina brana za objavljivanje komentara na portalima svuda je, zvanično, jezik mržnje i netrpeljivosti, uvrede i slično. Međutim, u praksi je sasvim suprotno. Na pomenutim portalima upravo je poželjan jezik mržnje i uvrede na račun Crnogoraca. O njima samo negativno! Vi ili se pravite blesavi, ili Vam se upravo takva uređivačka politika pomenutih medija sviđa.
 • Tajni agent anonimusu  - Kratko i jasno
  A koji ste Vi faktor,uz Bobana BG,da i Vas Blic objavi?
  Blic ili BILO KOJI drugi medij!

  Ja sam faktor zvani posjetilac portala.
  Moj komentar nicim ne vrijedja nikoga.
  Nema govora mrznje,ne raspirujem netrpeljivost.
  Samo pitam za razliku od Vas koji se odmah sluzite isluzenom matricom da, jesam li takao u vas ili u Bobana BG,moram biti niza nacionalna vrsta,tjs mora da mi mora biti blizak Beograd.
  E bas junacki i patriotski.Bogami i demokratski!
 • Crevljar iz Prokunaha
  Ni da bog, nijesi niža vrsta, samo slabo vezuješ činjenice. Kad si faktor zvani posjetilac portala, biće da su oni marsovci kad nešto napišu na blicovom portalu. Imam jedan predlog za portal Analitika: da ture samo malo komplikovaniji anti-spam nebi li pročistili malo ove što se javljaju na portal. Recimo da se saberu dva dvocifrena broja.
 • Miśut
  Pošto je Crna Gora više no malo tržište, taj list će morat bit dotiran iz "matice", a to u prijevodu znači: Za neke je rad SPC suviše spor, moramo to ubrzat! A, ko će to bolje od tabloida. Smatram da je Crna Gora izložena agresiji od strane države Srbije i da bismo morali povuć neke odbranbene poteze. Na primjer, umjesto da strane medije uslovljavamo minimumom udijela "domaće produkcije", valja limitirat medijski udio za svakoju državu zasebno. Rečimo, tiraž štampe čiji su vlastnici iz Srbije ne može preć 8% tiraža sve štampe u CG. I to bi sigurno bila opravdana mjera pred svijetom.
 • Ender
  a vi ako vi se ne svidja Blic ne morate citat.
 • Hm  - ofanziva
  Jedna gomila stampanih medija ,tv i radio stanica na celu sa SPC neprekidno kidise na CG i nienu samostalnost. Evo, ovih dana u toku je akcija Lovcen gdje nas predsjednik nije imao srca da Ristu odsjece no ga salje na Vladu; Sad jos jedne srpske novine.
 • Crevljar iz Prokunaha
  Imao sam priliku da se uvjerim da mnogi iz DPS-a i SDP-a kupuju uz Pobjedu i Vijesti!?! Nije mi jasno kako im nije jasno da time samo duvaju tiraž Vijestima. Imam ośećaj da će ti isti sad navalit da kupuju Blic, a da im dlaka na glavi neće pomislit kako time pomažu razvoj anticrnogorskih medija!
 • Ender
  a sto ako ja citam Time ili Newsweek, jel to ja pomazem imperijaliste iz USA?
 • vasilije  - Zvanicna mreza za uclanjavanje BLIC - Crna Gora
  Evo linka za mrezu BLIC - Crna Gora:

  http://blic.mixxt.me
 • Milica Milojkovic  - Gori selo Gradina kod Vrulje,Opstina Pljevlja
  Selo Gradina gori vec 5 dana.Sada su u opasnasti da izgore kuce seljana.Tamo se nalaze samo 2 do 3 cisterne sa vodom koje ne mogu da ugase pozar.Selo je opkoljeno sa svih strana vatrom.Ljudi su u panici i pokusavaju da spasu kuce i svoje zivote.Pomoc od Drzave ne stize.Seljani mole drzavu za pomoc.
 • zana obradović
  Od danas čitam redovno kupujem Blic, ima mnogo dobrih razloga.
Dodaj komentar
Vaši Kontakt Podaci:
Komentar:
Zaštita
Morate navesti anti-spam kôd koji stoji na slici.
 
Baner

Najčitanije vijesti

Baner

Pretraga

Baner
Baner

Cloudy

11°C

Podgorica

Prognoza za tri naredna dana:

PM showers
7°C / 14°C

Rain
9°C / 13°C

Showers
10°C / 14°C
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Analitika - Informativni Portal © 2014.