banner
Extra TV videoteka

Extra TV videoteka

Najnoviji filmski naslovi ovog ljeta u Extra TV videoteci! “Doušnik” Stivena Spilberga sa Meril Strip i Tom Henksom u glavnim ulogama govori o istinitom događaju i aferi "Pentagon Papers", odnosno ulozi koju su u njoj odigrale novine. Film "Cijena života" takođe donosi istinitu priču o naftnom tajkunu Polu Getiju koji je pregovarao za život svog unuka, škrto se držeći za svaki cent. Tu su još i drame "Velika Igra" i "Dah života", kao i akcioni triler "Život Lopova" sa Džerardom Batlerom u glavnoj ulozi.

HBO - Premijere

HBO - Premijere

Neki od najpoznatijih svjetskih naslova premijerno na HB0 kanalima! Betmen i Supermen se sukobljavaju oko različitih filozofija u filmu "Betmen protiv Supermena: Zora pravednika", 24. juna premijerno na HBO-u). Tim naučnika, vojnika i avanturista mora da zađe još dublje u središte neucrtanog pacifičkog ostrva, nesvjesni da ulaze na teritoriju mitološkog King Konga ("Kong: Ostrvo lobanja" 1. jula od 20:00 na HBO-u). Ako ste ljubitelji filmova o superherojima, na kanalu HBO pogledajte "Čudesnu ženu" 15. jula od 20:00 i "Tor: Ragnarok" 22. jula od 20:00.

RTCG

Svjetsko prvenstvo u fudbalu:

Svjetsko prvenstvo u fudbalu održaće se od 14. juna do 15. jula. Rusija je domaćin najvećeg sportskog događaja na svijetu, a sve utakmice možete pratiti na Extra TV-u, u direktnim prenosima na kanalima RTCG.