banner
Extra TV videoteka

FILM: Mali Bigfut

Stidljivi trinaestogodišnji dječak saznaje da je sin legendarnog Bigfuta. Kako Bigfut provodi izgubljeno vrijeme sa svojim sinom pogledajte u ovom porodičnom animiranom filmu

Extra TV videoteka

FILM: Logan Laki

Džimi i Klajd, braća luzeri kojima ništa u životu ne ide kako treba, pokušaće da organizuju pljačku. Kako im razmišljanje nije jača strana, biće veoma zanimljivo gledati ih u organizaciji i razradi plana pljačke.

Extra TV videoteka

FILM: Dvorac od stakla

Memoari “Dvorac od stakla” provode 261. nedjelju na prvom mjestu kao najprodavaniji bestseler Njujork Tajmsa. Sada je i kroz fenomenalan film prikazano odrastanje djevojčice u siromaštvu, pored majke umjetnice i oca alkoholičara. Poruka ovog filma je jasna - koliko god stvari mogu da krenu loše, nada uvijek postoji.

Extra TV videoteka

FILM: Opasne mame

Nova urnebesna komedija sa Milom Kunis u glavnoj ulozi sada i u našoj videoteci. Veoma vrijedna Ejmi, odgovorna majka koja na poslu i kod kuće drži sve konce u svojim rukama, odluči da se skroz opusti i ignoriše sve obaveze koje ima. Sa drugaricama koje se nalaze u sličnom haosu kreće u izlaske i ludi provod.

HBO paket

MART NA HBO-U

Brojne filmske premijere i nove serije gledajte na HBO kanalima. Izdvajamo filmove: “Nadarena” (18. mart u 20h) i “Spajdermen: Povratak kući” (24. mart u 20h) Tu su i premijere novih serija: “Bari” (26. mart) o bivšem marincu koji radi kao sitni plaćenik na Srednjem zapadu i “Trust” (30. mart) priča o Džonu Polu Getiju III, nasljedniku naftnog bogatstva.Za sve ljubitelje “Silicijumske doline” – premijera pete sezone stiže 26. marta.

IZDVAJAMO NA EXTRA TV-U

Preporučujemo brojne ekskluzivne sadržaje u martu. Na Arenasport kanalima pratite okršaje crnogorskih timova u polufinalu košarkaške ABA lige. Budućnost traži mjesto u finalu preko Cedevite, dok će Mornar pokušati da se izbori sa Crvenom zvezdom. Na kanalu BBC Earth možete pogledati serijal “Skandinavska umjetnost”, utorkom od 22h. Na National Geographic-u 25. marta kreće ekskluzivna premijera dokumentarne serije “Jedan čudni kamen” - nevjerovatna priča o životu na Zemlji koju pričaju astronauti, jedini ljudi koji su vidjeli Zemlju onakvu kakva zaista jeste – savršeno podešen sistem za održavanje života koji lebdi u svemiru.