banner
Extra TV videoteka

The Books of Knjige: Slučajevi pravde

Nakon uspješne bioskopske distribucije u regionu i brojnih filmskih festivala, najočekivaniji crnogorski igrani film posljednje decenije “The Books of Knjige: Slučajevi pravde“, stigao je u Extra TV Videoteku. Korisnici Extra TV-a mogu uživati u filmu po cijeni od dva eura. U filmu, pored članova The Books of Knjige, glume: Nikola Kolja Pejakovic, Nebojša Glogovac, Izudin Bajrović, Zoran Kesić, Tihana Ćulafić, Sejdo Alijaj, Zenit Đozić, Stefan Bundalo, Nenad Petranović Badanj i mnogi drugi.

HBO paket

Premijera nove, druge sezone serije “Zapadni svijet”

Živite bez ograničenja u svijetu u kome može biti zadovoljen svaki ljudski apetit. Izvršni producenti Lisa Džoj, Džonatan Nolan i Dž. Dž. Abrams predstavljaju ovu mračnu odiseju o rađanju vještačke svijesti i evoluciji grijeha. Premijera 23. aprila na HBO-u.

Arenasport paket

Polufinalni mečevi Lige šampiona i Lige Evrope na Areni

Da li ste ispratili žrijeb za polufinale Lige šampiona i Lige Evrope? Uzbudljivi mečevi su pred nama. U mečevima između Liverpula i Rome (24. april) i Bajerna i Real Madrida (25. april) saznaćemo finaliste Lige šampiona. Ništa manje uzbuđenja nas čeka u mečevima polufinala Lige Evrope: Marsej – Red Bul i Arsenal – Atletiko Madrid (3. maj). Sve mečeve možete gledati na kanalima Arenasport na Extra TV-u.

National Geographic

“Genije: Pikaso” na kanalu National Geographic

Svega nekoliko slikara bilo je tako plodno kao Pablo Pikaso. Riječ je o jednom od najuticajnijih i najcjenjenijih umjetnika 20. vijeka, sa karijerom koja je trajala više od 80 godina, od 91 koliko je živio. Za to vrijeme, procjenjuje se da je stvorio oko 50.000 djela. Tokom deset epizoda "Genije: Pikaso" prikazivaće posvećenost čuvenog umjetnika svom talentu, njegov uticaj na modernu umjetnost i turbulentan privatni život. Serija je snimana u Parizu, Malagi, Barseloni, Budimpešti i Malti, i u njoj se pojavljuje niz poznatih ličnosti čiji su se putevi ukrstili sa Pikasovim. Između ostalih, tu su Koko Šanel, Anri Matis, Žorž Brak i Žan Kokto. "Genije: Pikaso" imaće premijeru na National Geographic kanalu, 22. aprila u 21:55.