Baner
rent a car tivat airportapartmani ulcinjnajbolji restorani u podgoriciletovanje crna gora
Zabava - TV / Film
U čemu je "Vuk sa Vol Strita" oborio rekord?
06. januar 2014.

0601vuk
S
udeći prema razočaravajućim ciframa na blagajnama i kontroverzama koje je izazvao, "Vuk sa Vol strita" neće pokupiti mnogo nagrada ove sezone, ali novi film Martina Skorsezea trijumfuje u jednoj kategoriji - u broju psovki.

Skorsezeova priča o ozloglašenom brokeru sa Vol strita Džordanu Belfortu uspjela je da u nepuna tri sata ima 506 "j**i se/ga" psovki (engl: f**k) , odnosno 2,8 psovki u minutu.

Prethodni rekord, kada je riječ o dugometražnom filmu, držala je drama Spajka Lija "Semovo ljeto" sa 435 “J-psovke”, prebrojao je "Varajeti".

Holivudski časopis navodi i da bi "Vuk sa Vol strita" bio mnogo bolji da kraće traje, čime bi se smanjio i broj psovki. Ipak, film sadrži manje pomenutih riječi od Belfotovih memoara prema kojima je rađen. Pisani memoari na nešto više od 500 strana imaju više od 700 tih riječi.

Rekord u "J" prostaklucima drži dokumentarac o istoriji ovog izraza nazvan jednostavno "F". U ovom filmu iz 2005, koji traje 93 minuta, režiser Stiv Anderson je "J" riječ izvukao od brojnih poznatih ličnosti čak 857 puta, odnosno 9,2 puta po minuti.

Izvor: b92.net

Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši Kontakt Podaci:
Komentar:
Zaštita
Morate navesti anti-spam kôd koji stoji na slici.
 
Baner

Najčitanije vijesti

Baner

Pretraga

Baner

Cloudy

12°C

Podgorica

Prognoza za tri naredna dana:

Rain
12°C / 16°C

SP_WEATHER_AM_RAIN
11°C / 16°C

SP_WEATHER_HEAVY_RAIN
11°C / 16°C
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Analitika - Informativni Portal © 2014.
Baner
Baner