Društvo

Maloljetnici osumnjičeni za razbojništvo u C marketu

DSC_0275__srednja
P
odgorička policija rasvijetlila je krivično djelo razbojništvo počinjeno rano jutros u prodajnom objektu C marketa, za koje se sumnjiče Podgoričani M.F. (17), F.P. (17), i V.S. (17).

Maloljetnici osumnjičeni za razbojništvo u C marketu
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno iz Uprave policije, obaviještenje o razbojništvu u prodajnom objektu C market, u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, primljeno je oko tri sata poslije ponoći.

»Tom prilikom su, kako se sumnja, dvije maskirane osobe naoružane noževima zahtijevale od radnice novac, nakon čega im je ona predala jedan dio novca, dok je drugi dio jedna od maskiranih osoba sama uzela iz kase«, kaže se u saopštenju.

Dodaje se da je za to vrijeme treća osoba, kako se sumnja, nadzirala ulaz u maarket, kako bi druge dvije osobe mogle da ukradu novac.

Policiji sumnja da je ukradeno oko 500 EUR.

Navodi se da je prilikom hapšenja kod M.F, F.P, i V.S, pronađen ranac sa dijelom novca koji je, sumnja se, ukraden iz marketa, kao i nož na rasklapanje.

Pretragom terena pronađen je i dio novca koji su prilikom bjekstva M.F, F.P, i V.S odbacili i još jedan nož, kao i dvije kape sa prorezima za oči i dukserica sa kapuljačom.

Od M.F. F.P. i V.S., u službenim prostorijama Centra bezbjednosti Podgorica, uzete su izjave u prisustvu njihovih roditelja.

Iz policije su saopštili da protiv M.F. F.P. i V.S. slijedi krivična prijava, zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo razbojništvo, uz koju će u zakonskom roku, biti predati nadležnom državnom tužilaštvu.

Portal Analitika