Društvo

Nestašica vode u Herceg Novom

2706belavista_cesma
Z
bog zamjene ventila na cijevi u Starom gradu u Herceg Novom, danas veći dio stanovništva nije imao normalno vodosnabdijevanje, prenosi Radio Jadran.

Nestašica vode u Herceg Novom
Portal AnalitikaIzvor

Da li je riječ o kvaru ili redovnoj zamjeni ventila nije bilo moguće zvanično saznati, jer se na fiksne telefone u JP Vodovod i kanlizacija, a ni na mobline tehničkog direktora Mića Stojanovića i generalnog Zorana Šabanovića, niko nije javljao, prenosi ovaj radio.

Oko podne su nezvanično uspjeli da saznaju da će se normalizacija u vodosnabdijevanju uspostaviti tokom popodneva u svim dijelovima grada. Inače, sinoć iza ponoći djelovi grada kao što je naselje Crveni krsti, ostali su takođe bez vode. Uzrok tome je kako je rečeno, nestanak struje u Zelenici, tako da pumpe za vodu na Opačici nijesu mogle da rade, pa vode nije bilo do jutros.

Iako ovo JP ima sajt, na njemu se i dalje ne ažuriraju vijesti koje su od značaja za stanovnike Novog i turiste.

Posao od nekoliko minuta na postavljanju servisnih informacija nije odveć zahtjevan, a broj zaposlenih u ovom preduzeću je i više nego dovoljan, pa čudi što nema sluha da se uspostavi i takav način informisnaja građana, kada već u "Vodovodu" odgvorni ne dižu telefonsku slušalicu.

Hoće li se nešto promjeniti u ovom JP znaće se već za dan, na nastavku zasjednja desete redovne sjedncie SO HN. Odbornici treba da se izjasne o novom mandatu sadašnjeg direktora Šabanovića, prenosi radio Jadran.

Portal Analitika