VUČIĆ: U Vladi SVM i Dačić, Tadića ne tjeram

okvucic
P
redsjedništvo SNS je odlučilo da uđe u koaliciju sa SVM, a do 27. aprila biće izabrana Vlada Srbije, koja će imati 17 članova, saopštio je lider SNS Aleksandar Vučić.

Objavljeno: 14. 04. 2014 - 20:12 Promjenite veličinu teksta: A A A

 

''Iz današnje perspektive, u Vladi će učestvovati i Ivica Dačić, o tome nije donijeta konačna odluka i nije kraj priče'', rekao je Vučić.

''SVM neće imati u vladi ministarsko mjesto, ali je vjerovatno da će u Vladi biti lider SPS Ivica Dačić'', najavio je Vučić, a na pitanje da li će Dačić biti jedini u vladi iz SPS, rekao da će nastaviti tehničke razgovore, da je dobro razumio njegove ideje i da se nada da će lider socijalista prihvatiti ono što mu ponudi.

Vučić je, komentarišući najavu Borisa Tadića da ne želi u vladu u kojoj će biti i Dačićev SPS, kazao da neće nikog da tjera da uđe u Vladu i dodao da ga ne interesuju razmimoilaženja nego da želi da Vlada radi kao tim.

Na pitanje kako je moguća koalicija sa Tadićem za kojeg je ranije rekao da je upropastio zemlju, Vučić je naveo da je Srbiji sada potrebna neka vrsta "vlade nacionalnog spasa".

 

Komentari: 1

GOGA

14. 04. 2014 - 22:59

SVI STE VI UMIJEŠANI U KRIMINAL I ŠARIĆ VAM JE ZAJEDNIČKI PRIJATELJ PA SE SAD ŠTITITE.
Novi komentar