OBAMA: Vojno smo jači od Rusa

obama1794
A
merički predsjednik Barak Obama izjavio je da Rusija može da očekuje dodatne sankcije ako pojača podršku separatistima na istoku Ukrajine.  Obama je rekao da vjeruje da Rusija nije zainteresovana za vojni sukob sa Amerikom koja je vojno nadmoćnija i dodao da SAD ne želie rat.

Objavljeno: 17. 04. 2014 - 11:22 Promjenite veličinu teksta: A A A

- Ono što sam dosljedno govorio je to da će svaki put kada Rusija preduzme ovakve korake sa ciljem da destabilizuje Ukrajinu i povrijedi njenu suverenost onda snositi posljedice – rekao je Obama u intervjuu za televiziju CBS.

Nove američke sankcije protiv Rusije zbog njenih akcija u Ukrajini mogle bi biti najavljene već u petak ukoliko, kako se očekuje, sastanak u Ženevi ne bude donio značajniji napredak, prenosi Rojters.

Američki zvaničnici ne očekuju da na sastanku ruskih, ukrajinskih, američkih i zvaničnika EU u Ženevi bude postignut neki značajniji korak napred u rješavanju ukrajinske krize.

Komentari: 10

Vasojevic

17. 04. 2014 - 11:42

Još kad Crna Gora udje u NATO ta će snaga tek da ojača.

18. 04. 2014 - 09:30

Uce zasigurno a vi sto nas zamisljate kao region u Srbiji mozete plakati. Medjutim mozemo napraviti kompropmis. Pusticemo Vasojevice da odu iz Crne Gore ako zele. Vozne karte placamo. U Srbiji su kuce 1600 eura, zajedno sa zemljom
SUROVA istina!

18. 04. 2014 - 08:43

Ajde objasni nam interes CRNE GORE a vezano za TURISTE iz RUSIJE kao i RUSKE INVESTITORE koji su u ODNOSU ne tvoje ZAPADNE prijatelje ostavili MILIJARDE EURA u crnoj gori itd... A nama priblizavanje EU i vasim JATACIMA u NATO i AZEjberdZANU itd.... a odmicanje od nase PRAVOSLAVNE BRACE kako Srbijanaca tako i RUSA -donosi nam svakim danom sve SIROVIJI ZIVOT!
Novi komentar