Štajnmajer: Zbog Ukrajine moguć slom u Evropi

njemac
Š
ef njemačke diplomatije Frank-Valter Štajnmajer rekao je da razumije strah ljudi od rata i ocijenio da je situacija u Ukrajini najteža kriza od kraja Hhladnog rata.

Objavljeno: 27. 04. 2014 - 11:27 Promjenite veličinu teksta: A A A

-Svi mi, ipak, osjećamo da bi događaji iz posljednjih mjeseci mogli da dovedu do sloma i prekretnice za Evropu, rekao je Štajnmajer njemačkom političkom nedjeljniku "Špigel" i dodao da on "može dobro da razumije strah ljudi".

Navodeći da je situaicja u Ukrajini najteža kriza od kraja Hladnog rata', Štajnmajer je upozorio da bi, ako se sada donijele pogrešne odluke, decenijski rad za mir i sigurnost u Evropi mogao biti izgubljen.

 

Komentari: 2

imtegritet

27. 04. 2014 - 16:06

...Štajnmajer je upozorio da bi, ako se sada donijele pogrešne odluke, decenijski rad za mir i sigurnost u Evropi mogao biti izgubljen... vrlo mudar COVJEK, VOLIO BIH DA OVAKVIH analiticara -diplomata kao ovaj Frank-Valter Štajnmajer ima STO VISE i KOD NAS i NA analitiku
Mishko

28. 04. 2014 - 10:14

Ovo je onaj sto je potpisao sa Janukovicem primirje a nije odrzano i njemu treba vijerovati. Apsurdno i jos njemu davati hvalospijeve! Ha ha ha..... da ne bude zalosno.
Novi komentar