Jordanci zainteresovani za izgradnju golf terena u Danilovgradu (VIDEO)

3004danilovgrad
D
irektor Agencije za promociju investicija (MIPA) Miloš Jovanović kazao je danas nakon sastanka sa vlasnikom Sultani Oil kompanije iz Jordana, da postoji zainteresovanost ovog investitora za izgradnju golf terena na teritoriji opštine Danilovgrad.
Objavljeno: 30. 04. 2014 - 15:27 Promjenite veličinu teksta: A A A

Jovanović je rekao da je delegacija iz Jordana prilikom prve posjete Danilovgradu u decembru mjesecu prošle godine dobila obećanje da će prostorni planovi vezani za golf terene za koje su oni zainteresovani biti realizovani.
- To obećanje je održano. Sada nakon drugog sastanka, oni su veoma zadovoljni i zainteresovani su za izgradnju golf terena zajedno sa hotelima i spa centrima, po modelu spa centara u Indiji. Takav koncept iz Indije hoće da repliciraju i u Crnoj Gori. Vrlo su zadovoljni sastankom, načinom na koji im je opština Danilovgrad izašla u susret, biznis ambijentom opštine, ali i ljudima koji su ih primili i mislim da će ako sve bude u redu uskoro doći do te investicije – naglasio je Jovanović.

Predsjednik opštine Danilovgrad, Branisalav Đuranović izrazio je zadovoljstvo posjetom investitora iz Jordana i dodao da sredstva koja planira da uloži ovaj investitor prevazilaze njegova očekivanja.
- Današnji investitor je pomenuo otvaranje puno radnih mjesta. Drago mi je da su investitori iz Jordana prepoznali opštinu Danilovgrad kao opštinu koja ima dobre uslove za biznis. Ovo su samo početni razgovori. Njavažnije je da je to definisano kroz prostorni plan, a realizacija ove investicije bila bi značajna za cijelu Crnu Goru – ocijenio je Đuranović.
- Golf tereni su mjesta gdje dolazi elita, gdje dolaze ljudi koji imaju veliku platežnu moć. Neću govoriti šta bi to sada značilo za turizam Crne Gore, a posebno za opštinu Danilovgrad. Najvažnije je otvaranje radnih mjesta za mladu populaciju – podvukao je Branislav Đuranović. 

Komentari: 6

30. 04. 2014 - 15:42

Odlično!!!jedna rupa kod Tivta druga kod Danilovgrada!!!A ima li idje ikoga za bar jos dvije-tri da ne moramo setati lopticu kolima gore dolje.Mozda i transport da bude zicarom do Lovcena pa onda dako ko okrpaci do te Danilogradske rupe.Molio bih sobzirom na daljinu da i rupa bude veća,van standarda da bi priča bila ubjedljivija i da bi sto više bilo članova jer Savez već postoji

01. 05. 2014 - 02:15

Ne lupetaj te seljacke besmislice i kvazi-duhovitosti.

01. 05. 2014 - 10:13

A singapurtjani?

01. 05. 2014 - 11:02

ne može djuranovića ništa spasiti
Novi komentar