" /> " />

MILIĆ: Volim Rusiju i Srbiju, a najviše Crnu Goru (VIDEO)

snpok
P
redsjednik SNP Srđan Milić, kazao je sinoć na izbornoj promocije svoje partije u Baru da "bez SNP više neće biti vlasti u Baru".

Objavljeno: 15. 05. 2014 - 20:34 Promjenite veličinu teksta: A A A

On je poručio okupljenim pristalicama- da pojedini ne vole SNP i zato što je u protekla četiri mjeseca- jedini bio i kod Vladimira Putina i kod Baraka Obame.

- To nije uspjelo ni jednom predsjedniku partije u Crnoj Gori, naveo je Milić.

okjonica3
Prema njegovim riječima, SNP vole "i na istoku i na zapadu".

- Ja ne bih ni bio tamo da nemam čast i privilegiju da budem predsjednik SNP-a. Onima kojima smeta što volimo Srbiju, kažem - volim Srbiju. Svima kojima je smetalo što sam otputovao u Moskvu, na Dan pobjede nad fašizmom, kažem - volim Rusiju, istakao je Milić.

Zbog 13. jula 1878. i 13. jula i Virpazara 1941. godine,  zbog svih generacija koje su stvarale tu državu, kažem im- najviše volim Crnu Goru-naglasio je Milić.

Prema njegovom mišljenju, nema veće bruke i sramote od odluke Vlade Crne Gore da uvede sankcije Rusiji.

jonicaok
- U Rusiji sam kazao da to što priča Vlada- ne misli ni 10 odsto građana Crne Gore, naveo je Milić.

Nosilac barske liste SNP-a Snežana Jonica rekla je da je ponosna što iza sebe ima takvu listu, na kojoj joj u Baru zavide mnogi.

- SNPće  izboriti da Sutomore bude opština, te da Bar bude bezbjedan grad sa odgovornom vlašću. Onima koji su nemilice trošili naše pare, propustali šanse poručujem da je vrijeme da odu, i da budem jasna tu mislim i na DPS i na SDP”, poručila je na predizbornoj konvenciji u Baru nosilac liste SNP-a Snežana Jonica.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari: 11

anika

15. 05. 2014 - 21:37

Smeta vam kad ne pevaju, smeta vam kad pevaju....pre podne mrzite sebe, a popodne ceo svet!
M. Marko

16. 05. 2014 - 03:09

ŠTO TEBE SVE NE SMETA? NAJVIŠE TEBI SMETA ŠTO CRNA GORA NIJE U LJIGU ILI ŠApCU, SNP-u ŠTO JE IZVOR EVRIĆA I DOLORESA IZ SRBIJE PRESUŠIO PA NAS UPRAVO SAD PRODAJU RUSIJI.
ja aniki

16. 05. 2014 - 12:16

jeste anika mi mrzimo sve.Zato je sav civilizovani svijet morao da nas izoluje i bombarduje dok smo mi cernogorci sirili mrznju a vi srbi ljubav.Milic nam nije rekao a strahovito je vazno volili vise MAJKU RUSIJU ILI MAJKU SRBIJU ILI MAJKU KOJA GA JE RODILA A CRNA GORA PIIIIH
danilo stojanovic

16. 05. 2014 - 08:02

g. Milicu. Ne smeta nama vas ljubav i odanost prema Srbiji i Rusiji. Lijepo je biti zaljubljen, a oni koji ne mogu da vole kao vi mogu samo da vam zavide na tako iskrenoj i vjernoj ljubavi. Medjutim, nama smeta vasa mrznja prema CG. Posebno, sto za tu mrznju nema nikakvog opravdanja.
M. Marko

16. 05. 2014 - 11:46

Ne voli on Ruse znamo mi istoriju Crmnice i ko je on. To je samo njegov paravan iza kojeg se krije radi glasova familija infombirovaca. Njegova ..... naspran Crne Gore i to je njegovo istorisko nasljeđe. Kaže moja majka koja je bila kažnjavana radi Rusa i INFOMBIROA.
M.Marko

16. 05. 2014 - 11:46

Ne voli on Ruse znamo mi istoriju Crmnice i ko je on. To je samo njegov paravan iza kojeg se krije radi glasova familija infombirovaca. Njegova ..... naspran Crne Gore i to je njegovo istorisko nasljeđe. Kaže moja majka koja je bila kažnjavana radi Rusa i INFOMBIROA.
Labud

16. 05. 2014 - 13:48

Svakom normalnom čeljadetu je i normalno da svoju majku najviše voli a pored nje da voli i poštuje majke drugih-ali niko normalan pored žive majke neće pristat da mu majku zamjenjuje nečija druga majka.To važi i za države-jer su i one na neki način majke i bliže od maćehe i drugih država. Pa Miliću ili nijeste normalni ili svoju majku Crnu Goru ne volite-jer u vašem slučaju dvije su normalnosti bile-ćutat ili nešto u ovom smislu reći:'Vaše /majke/ Rusiju i Srbiju volim ali najviše volim moju /majku/ Crnu Goru-o vama neka brinu vaše majke-Rusija i Srbija a majka-Crna Gora će o mene i ostaloj đeci. Kako vi ne volite da se Crna Gora miješa u brige Rusije i Srbije tako i ja ne vilim da se Rusija i Srbija miješaju u brige Crne Gore.
LJEŠNJANIN

16. 05. 2014 - 13:48

Samo izrodi mjere i izjednačavaju ljubav majke i maćehe.Što nam je dobro došlo iz Rusije i Srbije zna li ovaj kvazi gibaničar.Rusi su obični Sloveni a Srbi ne zna niko ko su ni oni sami.
KARA RADUSIN

16. 05. 2014 - 18:33

Znali smo za tvoju ljubav prema Srbiji, ali naprasnu prema Rusiji nijesmo. Možda je razlog te ljubavi Ruska okupacja Ukrajine. To je vaš sindrom iz ratova devedesetih u kobnoj Jugoslaviji. Kao mirovnjak i demokrata možda ste trebali poći i do Ukrajine niti su ti bliži ni dalji od Rusa. Međutim znao si da ti to ne bi donijelo glasove Crnogorskih rusofila.
Novi komentar