Petrović i Đoković najpopularniji

Djokovic06.07
V
odeći svjetski teniser, Novak Đoković i rukometašica Radmila Petrović najpopularniji su sportisti u Crnoj Gori, pokazalo je istraživanju švajcarske kuće Icertias /International Certification Association GmbH - www.icertias.com/.

Objavljeno: 18. 07. 2014 - 10:27 Promjenite veličinu teksta: A A A

Navodi se da je najpopularniji crnogorski klub, Ženski rukometni klub Budućnost, dok je madridski Real najpopularniji svjetski klub u Crnoj Gori. Istraživanje, pod nazivom Kjudal /Quality medal/, urađeno je na području Crne Gore tokom marta 2014. godine, putem web-ankete metodom CAWI – DEEPMA /Computer Assisted Web Interviewing – DeepMindAwareness/.

Učestvovalo je 1.200 građana Crne Gore starijih od 15 godina koji koriste internet. Anketa je obuhvatila cjelokupnu teritoriju Crne Gore. Saopšteno je da istraživanje mjeri samo i isključivo kvalitet prema iskustvu, zadovoljstvu i mišljenju ispitanika.

Cilj projekta QUDAL je da se skrene pažnja javnosti na važnost kvaliteta u svakodnevnom odabiru i prava građana na vrhunski nivo kvaliteta, kao i da se omogući potrošačima lakše snalaženje i lakši pronalazak najkvalitetnijih proizvoda i usluga na tržištu. (Mina)

Komentari: 0

Novi komentar