Društvo

Porto Montenegro: Uređenje košarkaškog i fudbalskog terena

2506portomontenegro
P
etom u nizu akcija u sklopu projekta društvene odgovornosti Zajedno za zajednicu, tridesetak zaposlenih u kompaniji Adriatic Marinas - Porto Montenegro, završiće radove na rekonstrukciji košarkaškog terena u Velikom gradskom parku, sjutra u 10 časova, navodi se u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Porto Montenegro: Uređenje košarkaškog i fudbalskog terena
Portal AnalitikaIzvor

Na projektu vrijednom 25.000 eura koje finansira Adriatic Marinas - Porto Montenegro, radila je partnerska kompanija Sloen, a radovi su podrazumijevali uklanjanje dotrajalih koševa, skidanje postojećeg betonskog sloja, izradu drenaže, postavljanje nove tartan podloge i novih koševa.

U završnoj akciji uređenja zaposleni u kompaniji Adriatic Marinas će estetski i funkcionalno urediti košarkaški teren i njegovu okolinu - biće uklonjeni grafiti sa spomenika u neposrednoj blizini, uređene zelene površine, a u sklopu projekta biće uređen i fudbalski teren Dribling - ofarbani zidovi i sjedišta, očišćene zelene površine i dvorište.

Kroz projekat Zajedno za zajednicu zaposleni u kompaniji Adriatic Marinas dobiće plaćen slobodan dan, kako bi učestvovali u ovoj akciji. I ova akcija realizuje se uz podršku Opštine Tivat.

 

Portal Analitika