VUJOVIĆ: Podijeliti Budvansku rivijeru na pola, pa prodati

branko
T
enderska komisija će predložiti podjelu Budvanske rivijere na dvije kompanije. U jednom bi bili Sveti Stefan, Miločer i HTP Miločer, hoteli koji se ne mogu prodavati, a u drugom ostala imovina koja bi bila na prodaju, kazao je Vijestima predsjednik Tenderske komisije Branko Vujović.

Objavljeno: 21. 08. 2014 - 05:30 Promjenite veličinu teksta: A A A

Sveti Stefan i Miločer dati su u dugorični zakup, a, prema njegovim riječima, treba vidjeti da li još nešto od imovine treba povjeriti tom novom preduzeću. Ostala imovina bi mogla da se ponudi na prodaju kroz tender do kraja godine, najdalje početkom naredne.

Preduslov za privatizaciju Budvanske rivijere je da se završi procjena vrijednosti imovine.

„U ta dva preduzeća ostali bi isti vlasnici, preslikala bi se vlasnička struktura tako da manjinski vlasnici ne bi bili oštećeni. Nema razloga da im to ne bude prihvatljivo. Do kraja godine bi se mogao odraditi taj posao ako Budvanska rivijera bude dovoljno ažurna", smatra Vujović.

Komentari: 4

Abu khabir muavija

21. 08. 2014 - 10:06

To Vujke.T i ga ne patišeš. Šta je još ostalo da se proda? Univerzitet je već napola prošao, CANU je odavno prodata a DANU je silom pridodata kao okućnica CANU. Crkve i manastiri su prodati Ristu, ostale su škole, ambulante i bolnice, Lovćen i Filermosa. Ovo me podsjeti na vic za Sloba podkruškompočivšeg. Kao potpisao Slobo Dejtonski sporazum i piše Miri zvanoj Dama s kamelijama, telegram u kojem kaže: Ženo prodao sam zemlju, vidi šta ćeš sa stokom. Sve mi se čini da ćete vi i stoku prodati u roblje.
Novi komentar