Par koji niste navikli da viđate na crvenom tepihu

Osnivač i izvršni direktor Fejsbuka Mark Zakerberg i njegova supruga Prisila Čen retko se viđaju u javnosti, a sada su se pojavili na crvenom tepihu na jednom događaju.
Objavljeno: 11. 11. 2014 - 01:13 Promjenite veličinu teksta: A A A

Rijetko zajedničko pojavljivanje ovog para u javnosti dogodilo se na ceremoniji "Breakthrough Prize Awards“ koja se održala u kalifornijskom gradu Mountain View.

Tridesetogodišnji Zakerberg i njegova godinu dana mlađa supruga posljednji put su uslikani 2013. godina na odmoru na Havajima.

Inače, par se vjenčao prije dvije godine a srećnu vijest su objavili, naravno na Fejsbuku. Ovo je takođe jedna od rijetkih prilika kada ih vidimo u elegantnim izdanjima i to posebno nakon što je Mark objasnio zašto nosi isključivo sivu majicu.

"Želim da sebi pojednostavim život. Svakodnevno moram da donosim gomilu važnih odluka tako da nastojim da se riješim ovih nebitnih. Čak i naizgled beznačajne odluke poput one šta obući ili šta jesti za doručak oduzimaju nam vrijeme i energiju koju bismo mogli posvetiti važnijim pitanjima“, objasnio jeMark, dodajući da ne nosi jednu istu majicu već ih u plakaru ima više.

Izvor i foto: b92.net

Komentari: 0

Novi komentar