Premijer odgovara na poslanička pitanja

Premijer Milo Đukanović odgovaraće danas u parlamentu na pitanja predstavnika poslaničkih klubova.
Objavljeno: 26. 11. 2014 - 07:54 Promjenite veličinu teksta: A A A

Poslanik Demokratske partije socijalista Milutin Simović pitaće premijera o inficiranju beba u bjelopoljskoj bolnici, koje mjere i aktivnosti su preduzete radi utvđivanja uzroka i sprječavanja novih slučajeva.

Predsjednika Socijalističke narodne partije, Srđana Milića interesuje šta će Vlada preduzeti za poboljšanja statusa osoba sa invaliditetom.

Poslanik Pozitivne Crne Gore, Darko Pajović, pitaće Đukanovića zašto nema napretka u borbi protiv korupcije, uključujući i onu na visokom nivou.

Predstavnika Socijaldemokratske partije Izeta Bralića interesuju mjere Vlade na obnovi i rekonstrukciji skijališta i da li su planirana sredstva u budžetu za narednu godinu za te namjene.

Poslanik Bošnjačke stranke Almer Kalač pitaće premijera o aktivnostima za kvalitetnije materijalno obezbjeđenja porodice, a poslanik Force o decentralizaciji vlasti u određenim oblastima.

Iz Demokratskog fronta su najavili da neće prisustvovati premijerskom satu zbog, kako su naveli, stavova Đukanovića u vezi afere Snimak.

Izvor: MINA; foto: rtcg.me

Komentari: 1

gigo

26. 11. 2014 - 14:35

Ovaj Milo ih je danas razbio! Stavrno jeste.
Novi komentar