„Luštica Development“ sponzoriše RK „Boka“

Kompanija "Luštica Development" potpisala je ugovor o sponzorstvu sa Rukometnim klubom "Boka" iz Tivta u vrijednosti od 5.000 eura kako bi rukometaši uspješno okončali učešće u evropskom takmičenju Challenge Cup koji se održava u Dudelanžu u Luksemburgu.
Objavljeno: 28. 11. 2014 - 13:37 Promjenite veličinu teksta: A A A

Tivatske rukometaše, koji su otputovali za Luksemburg, očekuju dvije utakmice protiv luksemburškog “Dudelanža”, nakon čega se, u utorak, vraćaju.

„Ovim se nastavlja saradnja sa RK “Boka”, koji je kompanija i do sada pomagala, posebno imajući u vidu da se rukomet u Tivtu igra još od 1949. godine. Klub je ove sezone uzeo treće mjesto u prvoj nacionalnoj ligi, što je omogućilo ulazak u Evropu i učešće u Challenge Cup-u. Osim ovog uspjeha, klub je igrao i u polufinalu kupa Crne Gore”, saopšteno je iz kompanije.

Pored prvog tima, RK “Boka” ima i kadete, kao i ostale mlađe selekcije i dio novca od sponzorstva će biti uložen u rad sa njima. Pojedini igrači prvog i kadetskog tima su i članovi reprezentacije, na što je klub posebno ponosan.

„Selektor muške rukometne reprezetacije upravo je uvrstio igrača „Boke” Nebojšu Simovića na spisak igrača na koje računa u predstojećim reprezenativnim utakmicama, što je veliki uspjeh za Nebojšu i klub", saopštio je sportski direktor Kluba, Igor Petković.

Do kraja kalendarske godine rukometaši će sedmično igrati po dvije utakmice. Na proljeće se završava prvenstvo i počinje nacionalni kup.

Rukometni klub „Boka" koji se takmiči u elitnoj crnogorskoj ligi odnedavno igra pod starim imenom „Partizan“, jer su najznačajniji rezultati tivatskih rukometaša postizani pod tim imenom.

Komentari: 0

Novi komentar