KNEŽEVIĆ: Detalji o novoj partiji u narednih nekoliko dana

Nova politička partija koju bi trebalo da osnuje Milan Knežević biće uskoro formirana, a kako je najavio u izjavi za Antenu M, detalji o tom pokretu će biti poznati javnosti u narednih nekoliko dana.
Objavljeno: 29. 11. 2014 - 10:04 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ranije je najavljivano da će politička grupacija koju predvodi Milan Knežević prerasti u političku partiju, a krajem septembra mediji su prenijeli da je formiranje partije pri kraju i da bi osnivački kongres trebalo da se održi do kraja godine.

Knežević je u izjavi Anteni M kazao da se aktivnosti na formiranju političke partije privode kraju.

"Aktivnosti političke grupacije čiji sam lider na formiranju političkog subjekta su u završnoj fazi i ja očekujem veoma brzo, nakon finalizacije sastanaka sa predstavnicima kooridnacionih odbora, da će crnogorska javnost biti blagovremeno obaviještena o imenu i sastavu stranke, kao i svemu onome što mora da ima jedan parlamentarni subjekt", objasnio je Knežević.

Knežević je ranije bio poslanik Socijalističke narodne partije (SNP) koju je, zajedno sa Predragom Bulatovićem, napusto prije dvije godine, zbog toga što je lider SNP-a, Srđan Milić, odbio da na parlamentarnim izborima nastupi sa Demokratskim frontom (DF). 

Komentari: 3

ilija

29. 11. 2014 - 14:25

Ovo je odlična ideja. Knežević osnuje svoju partiju, konačno postane predsjedik nečega i na sljedećim izborima ne uđe u skupštinu. Ljepota, njemu jer je predsjednik, nama jer nas niko više politikantskim pričama ne nervira. Znači, zadovoljan on, zadovoljni mi. Kud će čovjek ljepše.
Labud

29. 11. 2014 - 19:55

Bilo svakog zla i gladi među Crnogorce ali jedan pucanj iz puške ili Zvono Ivanovo mogao ih je uvijek okupiti-za slavlje ka i za pogibiju.Ali od kad se sa proizvedom turskog podaništva zbatiše i od njih bogatu ponudu dobiše-da im svoj Časni Krst i Slobodu Zlatnu u njihovo izanđalo srpstvo pretapa i krpi njihove rkečine od istorije-sve im naopako pođe.Polakom se i mlado i staro-da je danas lakše među Crnogorce okupit 10 anticrnogorskih nego jednu crnogorsku partiju.
Novi komentar