AMSCG: Oprezno zbog klizavih puteva i odrona

U Crnoj Gori jutros se saobraća se po mokrim i klizavim putevima, a vidljivost je, zbog magle, smanjena po kotlinama i uz rijeke, saopšteno je iz Auto-moto saveza. Navodi se da ovakvo vrijeme pogoduje stvaranju sitnijih odrona i apeluje na vozače da budu pažljiviji i poštuju saobraćajne propise.
Objavljeno: 01. 12. 2014 - 07:27 Promjenite veličinu teksta: A A A

Zbog radova, na magistralnom putu Lipci-Grahovo prave se desetominutni prekidi za sve vrste vozila od deset do 11 i od 15 do 16 sati.

Na magistralnom putu M-2, dionica Berane-Rožaje, zbog sanacije mosta Tmušići saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Na regionalnom putu R-1, dionica Mojkovačka ulica u Prijestonici, saobraćaj je zbog rekonstrukcije u prekidu za sve vrste vozila. Za vrijeme obustave, saobraćaj se obavlja alternativnim putem kroz grad, u skladu sa privremeno postavljenom signalizacijom.

U toku je rekonstrukcija tunela Tivran na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Berane i postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Na putu Berane-Lubnice do 15. decembra obustavlja se saobraćaj za sve kategorije vozila, svakog dana osim utorkom i subotom, od sedam do 17 sati. Za vrijeme prekida, saobraća se alternativnim putem Berane-Dolac-Crni vrh-Bastahe-Lubnice i obratno.

Komentari: 0

Novi komentar