Horoskopski znakovi i flert preko poruka

Na osnovu poruka često možete zaključiti ko je koji znak u horoskopu. Ako niste sigurni, evo prilike da saznate kakve poruke najčešće „konzumira“ koji horoskopski znak.
Objavljeno: 02. 12. 2014 - 06:31 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ovan: Iako su Ovnovi veliki zavodnici koji vole flert licem u lice, ni poruke im nisu strane. Oni će da pronađu pjesmu koja opisuje njihova osjećanja ili će da citiraju nekog pjesnika, što je sasvim dovoljno da nekoga obore s nogu.

Bik: Romantični Bikovi vole da se igraju i zabavljaju ljubavnim porukama. Ali, njihove poruke ne sadrže samo tekst, već i znakove i sličice koje opisuju njihove emocije. A vole i romantično dopisivanje prepuno nježnih riječi.

Blizanci: Oni su majstori verbalnog zavođenja, pa im poruke i te kako idu od ruke. Njihovi tekstovi su dugi i prepuni su najromantičnijih i najdubljih riječi koje će da otope onoga kome su namijenjene. A ako žele da budu duhoviti, znaju i dobro da nasmiju.

Rak: Rakovi obožavaju da iskazuju osjećanja rečima, pa im je dopisivanje neka vrsta hobija. Na taj način otkrivaju sve ono što nikako ne mogu da kažu u lice. Njihove poruke nisu prepisane, već smišljeno i pomno birane samo za određenu osobu.

Lav: Lavovi bi radije izgovorili i pokazali, nego napisali. Njima su poruke nužno zlo i ne vole dopisivanje, već eventualno jednu – mudru i pomno odabranu – poruku koja bi trebalo kratko i slatko da opiše njihovo trenutno stanje emocija.

Djevica: Zašto gubiti dragocjeno vrijeme na dopisivanje kada sve to možete da uradite oči u oči? Ovo je moto Djevica koje baš i ne vole da pišu o svojim osjećanjima. Kada se potrude, poslaće samo nekoliko ciljanih poruka, a ako nisu zainteresovani, praviće se da nečiju poruku nisu ni vidjeli.

Vaga: Radoznale i domišljate Vage uživaju u osmišljavanju i slanju poruka, kao i u zavođenju preko njih. Vole mudre i romantične citate iz pjesama i knjiga koji mogu da budu i dvosmisleni, pa time da zaintrigiraju osobu kojoj su namijenjene.

Škorpija: Intrige su njihova strast, što znači da ih dopisivanje i te kako privlači. Tajanstvene Škorpije vole da se igraju riječima, a više od svega ih privlači „peckanje“ i zavođenje porukama koje imaju dvosmisleno značenje.

Strijelac: Duhoviti Strijelci vole da filozofiraju, a samim tim njihove poruke su vrlo bogate i zanimljive. Oni padaju na tajanstveno i pomalo nedorečeno dopisivanje koje može da se opiše kao pravo filmsko udvaranje.

Jarac: Romantičan i nježnosti željan Jarac obožava zavođenje putem poruka. Oni uživaju da čitaju lijepe riječi upućene samo njima. Isto tako, kada su „zagrijani“ za nekoga, vole da pišu iskreno i otvoreno o svojim osjećanjima i da dragoj osobi otvore dušu.

Vodolija: Vodolije su umjetnici moderne tehnologije i modernog zavođenja. Oni ne vole da se „igraju“ romantičnim riječima, već duhovitim i šaljivim porukama, posebno onima na koje je gotovo nemoguće odgovoriti. Vole tehnologiju i uživaju u slanju fotografija i pjesama.

Ribe: Ribe obožavaju poruke i dopisivanje i upravo je to način na koji žele da zavode i da budu zavedene. One su nevjerovatni zavodnici koji jako dobro znaju šta i kada da napišu, ali isto tako su slabi na lijepe riječi koje su poklonjene njima.

B92

Foto: wikihow.com, returnofkings.com, brandonsteiner.com, huffpost.com

Komentari: 0

Novi komentar