Zimska sezona u Ulcinjskoj rivijeri

Hotel „Olympic“ spremno dočekuje zimsku sezonu. Ponuda je poslata na sve sportske adrese u zemlji i regionu. Planira se i obilazak sportskih klubova u Albaniji, Kosovu, Bosni i Hercegovini i Srbiji. Dolazak prvih ekipa očekujemo početkom januara, saopšteno je iz Ulcinjske rivijere.
Objavljeno: 03. 12. 2014 - 11:16 Promjenite veličinu teksta: A A A

Hotel “Olympic “ je potpuno spreman da ugosti 250 sportista i drugih gostiju, a po potrebi se može staviti u funkciju i depadans “Cer” hotela “Bellevue”. Za nastupajuću zimsku sezonu hotel “Olympic” je dobio 6 apartmana pa je na taj način značajno podignut nivo turističke ponude. Svi fudbalski tereni su spremni za korišćenje, a u funkciju su stavljeni i bazen, sauna i teretana.

“Služba prodaje je dostavila svim fudbalskim i drugim adresama iz zemlje i regiona ponudu za organizovanje sportskih priprema sa veoma pristupačnim cijenama. Pun pansion za sportiste seniore iznosi 30 eura, a za sportiste mlađe od 16 godina cijena punog pansiona je 22 eura. U ponudu su uključeni: pun pansion, zakazivanje prijateljskih utakmica, korišćenje fudbalskih terena, bazena,  teretane, atletske staze, trim staza, TV sale i sale za sastanke, pranje veša... U cijenu je uračunata i boravišna taksa. Za atletičare je pripremljena posebna ponuda – pun pansion za atletičare je 24 eura po osobi dnevno. Velika plaža u Ulcinju duga 13 km  idealna je za kondicione treninge. Imamo višedecenijsko iskustvo u organizovanju priprema za sportiste“ zaključuje se u saopštenju.

Komentari: 0

Novi komentar