"Zujalica" organizuje akciju "Piši Deda Mrazu"

Uoči Nove godine, dječja igraonica "Zujalica" organizuje zabavnu i edukativnu akciju za mališane “Piši Deda Mrazu”. "Zujalica" poziva sve djevojčice i dječake koji imaju manje od deset godina da do 20. decembra šalju pisma Deda Mrazu.
Objavljeno: 08. 12. 2014 - 17:56 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Pozivamo sve drugare da u pisma spakuju i svoje pjesme, priče, dogodovštine, crteže, želje, poruke. Akcija “Piši Deda Mrazu” pokrenuta je u želji da podstakne djecu do deset godina na stvaralaštvo, maštovitost i da ih ohrabri da, uz igru i zabavu, nekada i pišu, i bogate maternji jezik", ističu organizatori akcije.  

Pisma se mogu poslati na adresu Zujalice (TC Bazar, II sprat, Blaža Jovanovića br.8, 81000 Podgorica), ili predati na pultu ispred igraonice. Na pismu treba obavezno napisati ime i prezime pošiljaoca, adresu, godinu rođenja i broj telefona.

"Deda Mraz, Zujalica i dragi roditelji će se potruditi da ispune želje naših mališana koje su oni naveli u pismu. Uz manifestaciju Novogodišnje zujanje sa Deda Mrazom, koja će biti organizovana u Zujalici, drugari mogu dobiti razne poklone i fotografije kao uspomenu na proteklu godinu", zaključuje se u saopštenju.  

Komentari: 1

nikolina vukovic

12. 01. 2016 - 13:49

zivim u podgorici balabani bb zelim patike na platformu
Novi komentar