„Druga strana sreće“ Marka Levija u izdanju Nove knjige

Knjiga francuskog pisca Marka Levija “Druga strana sreće” može se naći u svim Gradskim knjižarama u izdanju Nove knjige.
Objavljeno: 10. 12. 2014 - 16:06 Promjenite veličinu teksta: A A A

Levijevi romani zauzimaju vodeće pozicije svjetskih top listi čija prodaja je premašila 30 miliona prodatih primjeraka. Romani prepoznatljivi po karakterističnom oslikavanju ljubavi, prijateljstava i doživljaja iz djetinjstva, prevedeni su na oko 40 svjetskih jezika, a neki od njih su se pojavili i na bioskopskom platnu.

“Druga ideja sreće” donosi priču o Agati koja odlučuje da pobjegne iz zatvora u kojem je provela 30godina, iako joj je bilo ostalo da odsluži još samo nekoliko godina. Na jednoj benzinskoj pumpi, Agata će krišom ući u auto djevojke Mili, i ne otkrivajući joj svoj identitet primoraće je da je poveze. Milin do tada sređen, ustaljen život i prijatnu rutinu poremetiće Agata nošena neodoljivom željom za životom i slobodom.

Generacijska razlika od 20 godina neće biti prepreka da tokom petnaestodnevnog putovanja kroz Ameriku, dvije žene razmijene priče o svojim snovima i ljubavima, za koje nije kasno i koje se nikada ne gase ako su prave. Svaki susret sa osobama iz Agatine prošlosti približiće nas njenoj tajni i odgovoru šta je navelo na bijeg iz zatvora.

Komentari: 0

Novi komentar