Zaposleni u kompaniji Dukley Marina očistili priobalje

Oko 20 zaposlenih radnika u kompaniji Dukley Marina iz Budve očistili su priobalje u okvirima same Marine kao i van nje.
Objavljeno: 11. 12. 2014 - 15:02 Promjenite veličinu teksta: A A A

Opremljeni rukavicama i kesama za smeće, hijerarhijski zastupljeni od čistača do direktora bez izuzetka još jednom su, kako su kazali, potvrdili korporativnu odgovornost prema društvenoj sredini.

“Cilj akcije  nije samo očistiti sopstveno dvorište, već se i odgovorno odnositi prema sredini u kojoj živimo i radimo i koju svi zajedno moramo čuvati. Ovakvih akcija će biti često, a ovim putem želimo da pozovemo i sve Budvane da nam se priključe tokom narednog perioda”, kazali su iz ove kompanije.

U Dukley Marini se svakodnevno odvija čićenje mora od plutajućeg otpada kao i monitoring pojave eventualnih naftnih zagađenja uz pravilno tretiranje zauljanih voda. U Marini po prvi put možete vidjeti i zaštitnu branu koja bi se koristila u slučaju zagađenja uljima sa jahti.

Komentari: 1

Pero

12. 12. 2014 - 11:22

Gradjenje solitera na pjenu od mora je najveca devastacija u istoriji ovog grada, tako neka antiteroristi foliraju nekog drugog !!!
Novi komentar