Osumnjičen da je u toku vožnje pištoljem prijetio sugrađanima

Protiv Podgoričanina I.K. (27) podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da da je ugrozio sigurnost sugrađanima V.K. i D.B. i počinio krivično djelo krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, prenosi CdM.
Objavljeno: 12. 12. 2014 - 18:51 Promjenite veličinu teksta: A A A

Naime, I.K. se sinoć krećao vozilom marke "VW Passat“ iz Golubovaca u pravcu Podgorice. Istim pravcem se kretao i V.K. vozilom marke "Renault“, u kojem se kao suvozač nalazio D.B.

U jednom trenutku u mjestu Cijevna, I.K. je sa pištoljem u ruci, zbog nesporazuma u saobraćaju, iz vozila uputio prijetnje V.K. i D.B.

"Nakon što je događaj prijavljen Dežurnoj službi CB Podgorica, pripadnici Stanice policije za bezbjednost saobraćaja CB Podgorica su ubrzo zaustavili vozilo kojim je upravljao I.K.", saopšteno je iz Uprave policije.

Izvršili su pretres lica, vozila, prtljaga i drugih pokretnih stvari o čemu su obavijestili nadležnog sudiju za istragu.

Tom prilikom policijski službenici su, u torbici koja se nalazila na sjedištu suvozača, pronašli pištolj marke "Beretta“, kalibra 7,65 milimetara, sa okvirom u kom se nalazilo pet metaka, a za koji I.K. nije posjedovao oružni list.

Pronađeno oružje i municija su uz potvrdu oduzeti.

I.K. je uhapšen i u zakonskom roku je sproveden nadležnom državnom tužiocu.

Komentari: 0

Novi komentar