Osumnjičeni da su ukrali kasu iz jednog pa se sakrili u drugi kafić

Nikšićani Branko Nenezić (21) i Marko Purić (25) uhapšeni su prekjuče nakon što su oko 2.20 časova obili kafić "GB", koji se nalazi u Njegoševoj ulici u Nikšiću, odakle su ukrali kasu sa većom količinom novca. Provalnici su veoma brzo locirani i uhapšeni samo nekoliko metara od mjesta pljačke u lokalu "Mister", gdje su pokušali da se sakriju, pišu Dnevne novine.
Objavljeno: 17. 12. 2014 - 08:10 Promjenite veličinu teksta: A A A

Policija pretpostavlja da su uhapšeni Nikšićani u lokal provalili uz pomoć šrafcigera kojim su obili stražnja vrata. Iz lokala su odnijeli čitavu kasu, jer nijesu uspjeli da je otvore. S obzirom da se lokal koji su obili nalazi u samom centru grada, bili su prinuđeni da se brzo sakriju.

Za to im je poslužio obližnji lokal "Mister", u koji su upali. Pošto je policija saznala za pljačku, uspjeli su da lociraju pljačkaše, a po dolasku na lice mjesta, policajci su pozvali Nenezića i Purića da izađu iz lokala i predaju se.

Nenezić je izašao noseći kasu u rukama, dok je Purić držao šrafciger i plastičnu masku za lice.

Obojica su uhapšena i privedena prvo u CB Nikšić, a zatim i kod zamjenika osnovnog državnog tužioca u tom gradu. Nakon saslušanja Neneziću je određeno zadržavanje od 48 sati.

Dnevne novine 

Komentari: 1

macak

29. 09. 2016 - 01:15

nenezic neka ......
Novi komentar