MA: Povratna karta do Rima 149 eura

Nacionalna aviokompanija, Montenegro erlajns u okviru akcije Destinacija nedjelje, povratnu kartu za Rim nudi po cijeni od 149,43 eura bez uračunate rezervacione takse.
Objavljeno: 18. 12. 2014 - 17:01 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kupovina karata, u okviru akcije Destinacija nedjelje počinje u subotu i traje do 28. decembra.

"Putovanja se mogu realizovati u periodu od 21. decembra ove godine do 27. marta naredne, za letove utorkom, petkom i nedjeljom. Ukoliko je period putovanja od 25. decembra ove godine do 15. januara naredne obavezna je doplata od deset eura po pravcu", navedeno je u saopštenju MA. 

Ova cijena karte primjenjuje se i za putovanja iz Rima, a broj mjesta je ograničen. Karte se mogu kupiti pozivom na broj Call centra 19804, u svim Montenegro Airlines-ovim poslovnicama i predstavništvima, putem web sajta www.montenegroairlines.com, kao i u autorizovanim putničkim agencijama. (Mina business)

Komentari: 1

vozi Misko

08. 03. 2016 - 12:36

jeli ova kompanije vlasnistvo prvaka svijeta u kriminalu Mile? posto uvijek neki popust tamo gde zive Sycijanci jeli Montenegro Erleins postao premijerov narko kurir pa transportuje kesice premijerovu robu stomu premijerska stolica zivot guzici znaci?
Novi komentar