Lazar Radulović predsjednik Narodne crnogorske partije Kosova

Narodna crnogorska partija Kosova je održala redovnu Izbornu skupštinu u Prištini u nedelju 21. decembra 2014. Za predsjednika stranke je izabran Lazar Radulović, mjesto potpredsjednika je pripalo Judmili Jakšić iz Kosovske Mitrovice i Miodragu Dašiću iz Peći, dok je za generalnog sekretara izabran Zoran Đokić.
Objavljeno: 22. 12. 2014 - 06:56 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako se navodi u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika, na redovnoj skupštini su 66 delagata birala predsjednika, dva potpredsjednika i generalnog sekretara stranke.

„Ovo je poseban dan za NCPK, danas je na moje, a i zadovoljstvo svih članova partije izabrano rukovodstvo partije koje će siguran sam povratiti poštovanje i ugled crnogorskoj zajednici na čitavom Kosovu. Radićemo punim kapacitetima kako na centralnom Kosovu, tako i u Pećkom regionu i na sjeveru Kosova. Očekujući skorašnje ustavno priznanje crnogorske zajednice siguran sam da ću uspjeti sa svojim saradnicima da u velikoj meri uvećam članstvo i povratim poštovanje i dostojanstvo koje pripada Crnogorcima na Kosovu.“, stoji u saopštenju Lazara Radulović predsjednika NCPK.

Komentari: 0

Novi komentar