Pet shop „Victoria“ u saradnji sa Portalom Analitika donira hranu za napuštene pse

Pet shop „Victoria“ iz Podgorice i Portal Analitika pokrenuli su akciju doniranja hrane za napuštene pse. Naime, pomenuta prodavnica za kućne ljubimce doniraće džakove od tri kilograma hrane za pse, za prvih deset čitaoca koji pošalju priče o napuštenim psima o kojima brinu po kvartovima Podgorice.
Objavljeno: 13. 01. 2015 - 12:18 Promjenite veličinu teksta: A A A

Akcija doniranja trajaće sve dok na adresu [email protected] stignu prvih deset priča o napuštenim psima o kojima brinu ljudi dobre volje. Svih deset priča objavićemo na Portalu Analitika.

Svi zainteresovani za učešće u akciji treba da na pomenutu adresu dostave priču i fotografiju „najvjernijeg čovjekovog prijatelja“ o kojem brinu. U nekoliko rečenica potrebno je da napišu zašto su se odlučili da brinu o napuštenim psima, kako su našli pse, koliko vremena izdvajaju za njih, kako na njihovu humanost reaguju komšije, sa kojim se problemima susrijeću i slično.

Iz Pet shopa „Victoria“ će ove humane ljude, koji ipak i u teškim vremenima brinu o onima koji su ostavljeni i odbačeni, nagraditi sa po jednim džakom od tri kilograma „Universal hrane Dog & Style“.

Vlasnik pomenute prodavnice za kućne ljubimce Željko Radoman, doniraće gratis hranu i u naredna tri mjeseca, ukoliko neki od napuštenih pasa, čiju ćemo priču objaviti u okviru akcije, bude registrovan kao vlasnički.

Prvih deset čitaoca će biti obaviješteni gdje mogu da podignu doniranu hranu.

Pet shop „Victoria“ se nalazi u Studentskoj lameli br. 9, preko puta šoping centra „Delta city“, u prvoj profesorskoj zgradi. Nude širok izbor hrane, poslastica, kozmetike, igračaka i opreme za kućne ljubimce.

1301victoria2

1301victoria3

 

 

 

 

Komentari: 0

Novi komentar