Blic: Čola i Balašević u žiriju novog „X faktora“?

Nova sezona regionalnog „X faktora“ koji se emituje na Prvoj televiziji počeće u martu, a produkcija uveliko pregovara s velikim pjevačkim imenima koja bi mogla da se nađu u žiriju. Blic saznaje da su Đorđe Balašević i Zdravko Čolić trenutno najveća želja produkcije.
Objavljeno: 19. 01. 2015 - 06:54 Promjenite veličinu teksta: A A A

- Uskoro će početi pregovori sa Balaševićem i Čolićem, jer se mart približava. Kao najveći umjetnici sa ovih prostora, savršeno bi se uklopili u koncepciju koju zahtijeva ovaj šou. U svakom slučaju, nova sezona će biti puna iznenađenja i očekujte neočekivano – kazao je za Blic izvor blizak produkciji rijaliti šoua „X faktor Adria“.

Organizatori, pak, nisu željeli da potvrde saznanja ovog lista, jer je „još rano“.

- Kako je ovo šou koji pokriva cio region, i žiri će zadovoljiti potrebe publike. Ipak, još je rano za komentarisanje - rekla je za Blic Milena Popović, portparolka „X faktora“.

Produkcija istovremeno traga i za voditeljima ovog šoua, a zasad je izvjesna samo Hrvatica Antonija Blaće.

Blic piše i kako je Nina Badrić još jedna koja se nalazi na spisku želja produkcije „X faktora“, a nNjoj će se vjerovatno pridružiti još jedna koleginica.

- Nina je jedno od imena koje se nalaze u igri. Ispunjava sve uslove: elokventna je, popularna i dobar vokal. Ipak, Nina nije jedina hrvatska zvijezda koja bi mogla da bude dio žirija „X faktora“, ali nije u pitanju Severina - otkrio je izvor beogradskog lista.

Podsjećamo, Prva TV krajem decembra počela je da poziva 18.822.126 ljudi da se prijave na „fantastičnu i uzbudljivu muzičku avanturu“ u kojoj će se najveći talenti sa X faktorom iz cijelog regiona boriti za nagrade i početak karijere. Svi zainteresovani iz Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije imaju i dalje mogućnost da se prijave i oprobaju na audicijama u gradovima širom regiona.

Izvor. Blic (blic.rs)

Foto: TV Prva (prva.rs)

Komentari: 0

Novi komentar