Voditeljke i manekenke koje su naplaćivale seks 13.500 eura za noć

Rumunska policija je početkom sedmice razbila lanac elitne prostitucije koji je činilo više od 60 televizijskih voditeljki i manekenki iz Bukurešta. Djevojke su naplaćivale i do 13.500 eura za noć seksa sa bogatašima, među kojima su bili i najpoznatiji rumunski biznismeni.
Objavljeno: 12. 02. 2015 - 16:01 Promjenite veličinu teksta: A A A

Dosad je optuženo sedam žena za prostituciju, jedna je pobjegla, a 25 je saslušano i nalazi se pod istragom. Policija pretpostavlja da je u ovaj lanac uključeno još 30 djevojaka koje će biti ispitane.

Među optuženima se našla i “Plejbojeva zečica” Dijana Nikoras (20), koja je u Rumuniji je poznata po tome što se odmah nakon srednje škole slikala za taj magazin. Optužnice su podignute i protiv njenih koleginica manekenki Dijane Guresoaje (24)  Lavinije Despine (29).Privedene su i televizijske voditeljke Danijela Krudu, Madalina Pamfile i Simona Traska. Onu su uhapšene u svojim kućama i puštene nakon saslušanja, a protiv njih će biti podignute optužnice. (Telegraf.rs)

1

 

Komentari: 1

Pametnice

13. 02. 2015 - 12:19

One su svjesne da posjeduju nešto što prilično kratko traje u životu, ljepotu, pa su riješile da je dobro unovče! Kakvu korist imaju od toga da se udaju za sirotinju đe će im propast i mladost i ljepota? Ko je vidio korist od golog .urca?
Novi komentar