Regent Porto Montenegro nominovan za „World Luxury Hotel Awards“

Regent Porto Montenegro hotel prvi put je nominovan za prestižno priznanje “World Luxury Hotel Awards”.
Objavljeno: 18. 02. 2015 - 13:51 Promjenite veličinu teksta: A A A

“The World Luxury Hotel Awards™” je globalna organizacija koja nominuje svjetske hotele za ovu prestižnu nagradu. Nagrada se dodjeljuje u različitim kategorijama, sa ciljem unapređenja postojećih i promocije izuzetnih standarda unutar segmenta luksuznog hotelijerstva.

Ova nagrada se u turizmu percipira kao svojevrstan Oskar, koji se pobjednicima uručuje na Gala ceremoniji tokom druge polovine godine. Glasanje je moguće obaviti na linku http://www.luxuryhotelawards.com/listings/regent-porto-montenegro do sredine 2015. godine.

Nominacija je Regent Porto Montenegro svrstala rame uz rame ostalih hotela u okviru lanca Regent Hotels & Resorts koji su bili nominovani ili pobjednici poput hotela Regent na Tajlandu (Regent Phuket Cape Panwa) 2014. godine.

“Počastvovani smo nominacijom koja je u hotelijerstvu sama po sebi privilegija. Potencijalno osvajanje ovog priznanja bi predstavljalo čast i potvrdu kvaliteta dosadašnjeg rada, kao i obavezu da kontinuirano unapređujemo kvalitet usluga i sadržaja. Nadamo se da će naši gosti i partneri prepoznati važnost glasanja i podržati nas u našem nastojanju da ovaj “Oskar” nađe dom u Tivtu” poručuju iz menadžmenta hotela Regent.

Nominacija i željeno osvajanje nagrade je dodatna podrška u promociji hotela i Crne Gore kao luksuzne turističke destinacije na globalnom nivou.

Komentari: 0

Novi komentar