Samsung predstavio Galaxy S6 i S6 edge

Samsung je večeras predstavio svoje potpuno redefinisane smart telefone, modele Galaxy S6 i Galaxy S6 edge. Izrađeni su od metala i stakla i dizajnom odstupaju od ranijih modela.
Objavljeno: 01. 03. 2015 - 22:22 Promjenite veličinu teksta: A A A

Galaxy S6 edge priža jedinstveno iskustvo gledanja uz prvi ekran na svijetu  koji je zakrivljen sa obje strane.  Stakleno tijelo, izrađeno od najotpornijeg stakla do danas, Corning Gorilla Glass 4 dolazi u paleti živopisnih tonova nakita, uključujući boje kao što su „bijeli biser“, „crni safir“, „zlato i platina“, „plavi topaz“ i „zeleni smaragd“.

Modeli Galaxy S6 i Galaxy S6 edge opremljeni su odličnim kamerama. F1.9 objektivi i senzori visoke rezolucije od 16MP pružaju superiorni kvalitet slike kod smart telefona, čak i u mraku. Tu je i pametna optička stabilizacija slike, kao i i IR detekcija balansa belog. Takođe, nova funkcija brzog lansiranja korisnicima pruža brz i direktan pristup kameri sa bilo kog ekrana za samo 0.7 sekundi, jednostavnim duplim klikom na dugme za osnovni ekran.

Omogućeno je bežično punjenje poWPC i PMA sertifikatima. Preko kabla, punjenje je za 1.5 put brže od modela Galaxy S5. Tako ćete sa samo 10 minuta punjenja dobiti oko 4 sata korišćenja.

Zanimljivo da je Samsung ugradio svoje procesore od 64 bita, koji bi trebalo da budu značajno brži od prethodnika.

Galaxy S6 i Galaxy S6 edge biće dostupni na svjetskom tržištu od 10. aprila 2015. godine u varijantama od 32/64/128GB skladištenog prostora.

(dominomagazin.com)

Komentari: 0

Novi komentar