Promovisan projekat Rastimo zajedno 3 (VIDEO)

Danas je u prostorijama EU Info Centra u Podgorici promovisan projekat Rastimo zajedno 3 – Informacije o EU kroz popularne internet portale

Objavljeno: 20. 04. 2015 - 13:51 Promjenite veličinu teksta: A A A

Riječ je o projektu u kojem kao partner podgoričke kancelarije EU učestvuje i Portal Analitika, zajedno sa Evropskim pokretom za Crnu Goru.

prezentacija1

 

Na promociji je govorio ambasador EU u Crnoj Gori Mitja Drobnič, koji je istakao važnost ovog projekta zbog kompleksnosti procesa evropskih integracija.

Gordana Borović, glavna i odgovorna urednica Portala Analitika govorila je o poziciji portala unutar projekta i prezentovala rubriku EU Web Forum, koja je od danas i zvanično u funkciji. Ona je istakla da je uređivačka politika Portala Analitika od njegovog nastanka bila na liniji afirmacije vrijednosti koje ujedinjuju zemlje Evropske unije. Takođe je kazala da je kompletna redakcija angažovana kako bi se na najbolji način ispunili zahtjevi predviđeni ovim zajedničkim poslom.

U ime partnera Portala Analitika Evropskog pokreta, govorila je Bisera Turković, projekt menadžer u Evropskom pokretu za Crnu Goru. 

Glavni i odgovorni urednik portala vijesti.me Srdan Kosović je objasnio sadržaje i koncepciju njihove rubrike koja će pratiti projekat, a Ana Vujošević, ispred CGO, organizacije partnera vijesti.me je istakla značaj blagovremenog i objektivnog informisanja građana o svim aspektima eurointegracija.  

 

 

 

 

 

 

 

Ovaj članak je napisan u okviru projekta "Rastimo zajedno 3 - Informacije o EU putem web portala" koji finansira Evropska unija posredstvom Delegacije EU u Crnoj Gori. Članak ne predstavlja nužno službeni stav Evropske unije.

Komentari: 0

Novi komentar