DELTA SITI: Otvoren Sajam automobila, motora, nautike i opreme

Premijerno u Podgorici, u garaži šoping mola Delta siti danas je svečano otvoren Sajam automobila, motora, nautike i opreme pod nazivom “Auto Moto Show”.
Objavljeno: 23. 04. 2015 - 13:33 Promjenite veličinu teksta: A A A

Na prostoru od 3.600 kvadratnih metara predstavilo se 36 izlagača.

Direktorica marketinga u “FL Motorsu” Biljana Ćetković kazala je da je ovakav događaj nedostajao Glavnom gradu i istakla da bi Podgorica, po ugledu na sve velike prijestonice trebala imati sajamski prostor ne samo za vozila, već i za druge tipove izlaganja.

- Organizator je napravio sjajan posao, napravljeni su veliki napori da bi garaža poprimila obrise auto salona - kazala Ćetković.

Organizator sajma Srđan Filipović smatra da je Auto Moto show dokaza da objekat nije toliko potreban, ali da nedostatak pravog sajamskog prostora predstavlja dodatan trošak jer je trebalo potpuno presvući garažu kako bi odgovorila potrebama jednog pravog sajma.

- S jedne strane prostor garaže je dovoljno velik, a sa druge strane nedovoljan jer bi izlagači željeli predstaviti više vozila - kazao je PR menadžer sajma Amir Arabelović.

On je dodao i da je ove godine napravljen iskorak, jer je prethodne dvije godine organizovan samo sajam motora, koji je sada upotpunjen automobilima i nautikom.

- Namjeravali smo da napravimo nešto što nedostaje velikom gradu, nešto što sve velike metropole imaju - kazao je Arabelović.

On je istako da je prethodne godine na sajmu motocikala bilo 1.700 ljudi više od prosječne posjete Delta sitiju tih dana, i dodao da za tri dana ovogodišnjeg sajma očekuje posjetu oko 5.000 ljudi.

Sajam automobila, motocikala, nautike i opreme biće otvoren do 26. aprila, dok će u subotu, u 12 časova ispred Delta sitija krenuti tradicionalna povorka bajkera i prijatelja ulicama Podgorice. Ovogodišnja povorka imaće humanitarni karakter, u saradnji sa Udruženjem paraplegičara Crne Gore.

Komentari: 2

Anonimno-1382866981

23. 04. 2015 - 23:17

Svaka čast organizatoru
krim2

24. 04. 2015 - 09:44

postojili drugo mjesto Osim ove proklete PODGORICKE (MEKE) DELTE da se moze nesto organizovati, sajam poljoprivrede u DELTI,sajam medicine un DELTI ,razna folklorna takmicenja u DELTI ;djecije igranke u DELTI pred hiljade prolaznika koji kruze sa razno raznim kesama itd,
Novi komentar