Stara kuća: Sinoć otvorena ljetnja bašta restoranskog kompleksa (Foto)

Svoj jubilej Stara kuća proslavila je sinoćnjim otvaranjem ljetnje bašte restoranskog kompleksa, koja simbolizuje repliku najstarijeg grada na ovim prostorima, Meteona sagrađenog prije nove ere, današnjeg Meduna, kao i stare Podgorice.
Objavljeno: 02. 06. 2015 - 12:35 Promjenite veličinu teksta: A A A

Restoran Stara kuća Podgorica, poznat  je po visokom kvalitetu usluge. Već 30 godina taj lokalitet prepoznatljiv je u gradu po vrhunskoj ugostiteljskoj ponudi koja je tokom vremena mjenjala svoj oblik u zavisnosti od trendova na tržištu. Od modernističkog do tradicionalnog, etno imidža. Svoj jubilej Stara kuća proslavlja otvaranjem ljetnje bašte restoranskog kompleksa, koja simbolizuje repliku najstarijeg grada na ovim prostorima, Meteona sagrađenog prije nove ere, današnjeg Meduna,  kao i stare Podgorice.  

Stara kuća postaje sinonim najmonumentalnije turističko – ugostiteljske ponude u Crnoj Gori. 

„Taj jedinstveni amfiteatar, samo je mali  dio onoga  što slijedi. Kompanija The Old Hous u okviru koje posluje restoraterski kompleks, najavljuje i proširenje ponude u smještajnom segmentu kroz izgradnju  apartmana kao  i aktivne ponude, saopštili su organizatori Portalu Analitika.

Kompanija The Old Hous baštini tradicionalne vrijednosti. Raspolaže sa turističkom agencijom  i istoimenim turističkim kompleksom na Kučkim koritima udaljenim 20 km od Podgorice. Restran Stara kuća se nalazi u podgoričkom naselju Zagorič.

3

stara2

stara1

Komentari: 9

JOVETA

02. 06. 2015 - 14:10

Kakav kič, ka da ju je zida Žarko Radulović iz Splendida. Dobro je što je podalje od grada.
Jovan

02. 06. 2015 - 15:22

Joveta pakosni ,sto hvali Splendidu .Citav svijet zna za njega.Da ih je Zarko jos ozidao nebi lose bilo CG
Jelena

03. 06. 2015 - 11:58

Svaka cast na otvaranju jednog ovakvog objekta u Podgorici.Zaista jedno fenomenalno mjesto za izlazak i uzivanje.Naravno uvijek ima ljudi koji ne znaju bez kritikama da prepoznaju nesto sto je dobro.Vjerovatno doticni nijesu vidjeli zdamje koje je napravljeno,u jednom savrsenom stilu ,ali tu su samo oni na gubitku.Jos jednom svaka cast ,zasluzili ste sve najbolje.
Novi komentar