Sjutra se otvara „Đak sport“ uz popust za kupce od 20 odsto!

ĐAK SPORT predstavlja jedan od najvećih lanaca prodavnica sportske opreme u regionu, sa tradicijom dugom preko 20 godina.
Objavljeno: 04. 06. 2015 - 10:39 Promjenite veličinu teksta: A A A

Nakon Srbije, Bosne i Hercegovine i Makedonije, ova poznata kompanija svečano otvara radnje u Crnoj Gori u petak, 5. juna, u sljedećim gradovima: Podgorica - Delta City i Ulica slobode 76 (dvije lokacije); Budva Stari grad - Njegoševa 9, Bar - Bulevar 24. novembra; Nikšić - Trg Save Kovačevića 1.

U svom prodajnom asortimanu, ĐAK SPORT nudi proizvode najpoznatijih svjetskih proizvođača kao što su Nike, Adidas, Reebok, Hummel, Converse, Puma i dr. Kompanija je nastala sa idejom da najpopularnijim sportskim brendovima, prepoznatljivom uslugom i stabilnim poslovanjem unese zdrav duh u sve segmente života.

ĐAK SPORT nudi široki asortiman najpoznatijih sportskih brendova obuće, odjeće i opreme za fudbal, trčanje, košarku, rukomet, odbojku, tenis, kao i za svakodnevne prilike. Kompanija je i ekskluzivni uvoznik i distributer renomiranog danskog proizvođača sportske opreme Hummel, prepoznatog po svom rukometnom, fudbalskom i modnom programu.

Cilj lanca prodavnica sportske opreme ĐAK SPORT je da svim generacijama, od najmlađih do najstarijih, rekreativcima i profesionalnim sportistima, ponudi veliki izbor kvalitetne sportske opreme na jednom mjestu.

Misija ĐAK SPORT je da, bilo da se radi o profesionalnom, rekreativnom ili zabavnom, podržava sport i upravo je to razlog što u ponudi ima veliki izbor najkvalitetnije sportske opreme. Njihova konkurentnost se zasniva na dugogodišnjoj lojalnosti potrošača, osvajanju novih tržišta i težnji da obezbijede visok stepen satisfakcije, kako potrošača tako i poslovnih partnera.

Na dan otvaranja sve potrošače očekuje akcija 20% popusta na cijeli asortiman. Od 6.06. (dan nakon otvaranja) do 11.06. je planirano da svaki kupac, koji ostvari kupovinu  od 50 eura, dobije majicu samo za 1 cent.

Komentari: 0

Novi komentar