ALEKSIĆ: Za roditelje sam davno izvojevao pobjedu

Nakon što se plasirao u naredni krug takmičenja „Pinkove zvezdice“, Podgoričanin Jovan Aleksić za Pobjedu kaže da bi ulazak u finale za njega bio ogroman uspjeh.
Objavljeno: 17. 06. 2015 - 07:39 Promjenite veličinu teksta: A A A

- Osjećam se fenomenalno. Zadovoljan sam i ponosan do neba jer sam interpretaciju iznio na najbolji mogući način. Posebna draž je u tome što su moj san o odlasku na dječju Evroviziju, podržali članovi žirija koji su u petak toplo preporučili ljudima u Crnoj Gori, koji su zaduženi za odabir kandidata, da ozbiljno o toj ideji razmisle. Zadovoljstvo je još veće jer je Nenad Knežević-Knez izjavio na društvenim mrežama da je moj nastup bio brilijantan – kazao je Jovan Aleksić.

Istakao je da se pripreme u završnim emisijama ne razlikuju mnogo od onih koje je ranije snimao.

- Jedina razlika je što su emisije uživo i što je malo vremena za pripreme. Ulazak u finale z amene bi bio kao pobjeda, mada sam za roditelje pobjedu davno izvojevao – rekao je mladi pjevač.

Izvor: Pobjeda; foto: mnemagazin.me

Komentari: 2

Sandra Kotor

17. 06. 2015 - 16:57

Bravo ti si nasa pobjeda Crne Gore i samo naprijed idi uzdignute glave i doci ces do Evrovizije i pobjede jer si legenda nasa !!! BRAVOOO
Ksendzi Radovic

17. 06. 2015 - 18:25

Jovane,ziri je bio u pravu oko odlaska na Evroviziju.Ja vjerujem da ces ti pobijediti I dovesti nam Evroviziju u Crnu Goru.Samo naprijed,glasamo za tebe.BRAVOOOOO!!!!!
Novi komentar