Janjušević i Sutjeska završili saradnju

Ivana Janjuševića, nakon tri godine, nećemo gledati kraj Bistrice. Rukovodstvo Nikšićkog kluba nije u mogućnosti da ispoštuje zahtjeve iskusnog čuvara mreže, a kako piše ARENA oni se i nijesu razlikovali od onih koje je do sada dobijao Janjušević.
Objavljeno: 21. 06. 2015 - 09:36 Promjenite veličinu teksta: A A A

U međuvremenu, reagovali su čelnici „plavo-bijelih“ i angažovali mladog reprezentativca Nikolu Delibašića koji je do sada branio boje Iskre. Direktor FK Sutjeska Nikola Jovović kazao je da nijesu bili u mogućnosti pružiti Janjuševiću koliko on očekuje.

-Nijesmo ga mogli zadržati, a trogodišnji ugovor mu je istekao završetkom ove sezone. Nikola Delibašić biće naše novo pojačanje, nadam se da ćemo s njim potpisati ugovor na duži period i da će on naredne sezone biti naš prvi golman. Delibašić će se ekipi na Kopaoniku priključiti danas. Janjušević će, sigurno, bez problema naći novu sredinu, a sigurni smo i da svojim kvalitetom prevazilazi crnogorsku fudbalsku scenu. Zahvalni smo mu i želimo mu svaku sreću u nastavku karijere, kazao je Jovović.

Ivan Janjušević je juče potvrdio Areni da nema konkretnu ponudu i da se još nije odlučio gdje nastavlja karijeru.

-Mislim da sam korektno odradio posljednje nekolike sezone u Nikšiću. Kao kapiten dva puta sam podizao pehar, ovo je treća sezona da moja ekipa igra na međunarodnoj sceni, a meni to mnogo znači, jer ja nemam dražeg kluba od Sutjeske. Zahvalan sam ljudima koji su me prije tri godine angažovali, kao i treneru Gagi Radojičiću, treneru Zoranu Radoviću koji je uveliko zaslužan za sve moje uspjehe. Igrao sam mnogo puta i povrijeđen, rizikovao, ali ne žalim i sve ove uspjehe poklanjam „vojvodama“, jer najvjerniji navijači Sutjeske ulivali su mi snagu, kaže za Arenu Ivan Janjušević

Komentari: 0

Novi komentar