Nagrada Pobjede: Marko Bojanić uradio najbolju fotografiju

Nagrade Pobjede za radove poslate na konkurs „Pošalji nam svoj maturski selfi“ svečano su uručene sinoć u tržnom centru „Delta“. Marko Bojanić iz Herceg Novog napravio je najbolji „selfi“ i osvojio glavnu nagradu - laptop „Lenovo“.
Objavljeno: 26. 06. 2015 - 14:12 Promjenite veličinu teksta: A A A

Druga nagrada, tablet iste marke, pripala je Dušanu Pešikanu iz Bijele, a treću i android,, Lenovo“ dobio je Podgoričanin Marko Perunović. - Na konkurs koji je trajao ne- što više od mjesec pristigli su brojni dobri „selfiji“ polumaturanata i maturanata iz cijele Crne Gore. Zaista je bilo izazovno da izaberemo najbolje – rekla je direktorica marketinga Pobjede Dunja Zeković - Đonaj. Pobjednik konkursa nije bio u prilici da dođe, zbog obaveza na prijemnom ispitu za Stomatološki fakultet. Nagradu je preuzela njegova sestra Maša, koja nam je rekla da su za konkurs saznali dok su prelistavali Pobjedu u kafiću. - Rekli smo, što da ne pokušamo. Imali smo super sliku. Marko je bio oduševljen kada je čuo za nagradu, nije je očekivao – rekla nam je Maša. Nagradu za dobitnika tableta Dušana Pešikana iz Bijele, preuzela je koleginica njegove majke. Dobitnik treće nagrade polumaturant Osnovne škole „Sutjeska“ Marko Perunović, kazao je da je jedva dočekao četvtak i uručenje nagade. - Kada sam vidio konkurs, odlučio sam da pošaljem nekoliko slika sa polumaturske ve- čeri, pa šta bude. Nikada nijesam pobjeđivao u nagradnim igrama. Kada su mi javili, bio sam veoma začuđen i sre- ćan - rekao je Marko. U žiriju koji je birao „selfije“ bili su Ankica Remiković, Vanja Ilčev i Dragan Mijatović iz Pobjede.

Bratu poklonio krstarenje istočnim Mediteranom

Dobitnik glavne nagrade ranije igre ,,Putujte s Pobjedom“ Davor Barović poklonio je svom bratu Darku krstarenje istočnim Mediteranom.

- Na krstarenje ću ići sa djevojkom. Inače smo planirali u skorije vrijeme da negdje otputujemo. Posebno mi je drago što smo ovu nagradu dobili od Pobjede. Moj đed ima 90 godina i čita vaš list, a mi ćemo nastaviti tu porodičnu tradiciju. Zahvaljujem Pobjedi turističkoj agenciji „Montesol“, a mom bratu posebno – rekao nam je, uz zadovoljni osmijeh, Darko Barović

Komentari: 0

Novi komentar