Đoković sa porodicom stigao u Crnu Goru

Najbolji svjetski teniser Novak Đoković stigao je u Crnu Goru privatnim avionom iz Nice u 19:05h, a na izlazu iz aerodromske zgrade u Tivtu već su ga čekali brojni obožavatelji, novinari i fotoreporteri.
Objavljeno: 14. 07. 2015 - 20:48 Promjenite veličinu teksta: A A A

Oduševljeno su pozdravili svjetskog teniskog šampiona, a svi su se raznježili kada su ugledali malog Stefana koji je prvi put stigao u u zemlju svojih djedova.

nole1

Noletova supruga Jelena je blistala kao i obično.

Porodicu Đoković je sačekao automobil koji ih je odmah odvezao u luksuzni hotel Regent u Porto Montenegru u kojem će odsjesti oko 4 dana. (VolimPodgoricu)

Komentari: 2

Milo Vujovic

14. 07. 2015 - 22:22

Ovaj Đokaj je Veliki Anti Crnogorac i Jedan od Glavnih Sponzora Okupatorske tzv.sPc. i njenog Vođe Agenta Srbijansko-Ruskog Amfilohija u njihovom Zlocinackom Poduhvatu Prepravljanja Nasih Otetih Hramova u Moravskom Stilu !!! da ima P od Pravne Drzave Amfilohije bi Odavno bio u Spuz Zbog Njegovih Mega Kriminalnih Radnji a Okupatorska tzv.sPc. Zabranjena u Crnoj Gori sto ce i Uskoro Biti jer u Crnoj Gori Nemoguce da Postoje Dvije Pravoslavne Crkve i klasicna Logika je da Tuđa i Jos Okupatorska Crkva Mora se Vratiti Matici Srbijanskoj u Srbiji ili tzv. Sumskoj !!! a Raznim Dosljacima Đokaju Davidovicu Krusu i dr. Zabraniti Boravak u Crnoj Gori Zbog Njihovih Neprijateljskih Radnji Protiv Crne Gore, ovo ce se i Desiti cim Odu sa Vlasti Komunjare Srbijanski Mjesanci i Vlast Preuzmu Iskreni Crnogorski Domoljubi !!!
Novi komentar