SAVIĆEVIĆ: Za nas je svaka grupa teška

Na putu prema Svjetskom prvenstvu u Rusiji Crna Gora neće igrati protiv neke od najjačih reprezentacija svijeta, ali će u grupi E svejedno imati težak posao sa Rumunijom, Danskom, Poljskom, Jermenijom i Kazahstanom.
Objavljeno: 26. 07. 2015 - 00:03 Promjenite veličinu teksta: A A A

Predsjednik FSCG Dejan Savićević kazao je da su ,,sokoli“ dobili tešku grupu.

- Za nas je, u principu, svaka grupa teška, pa i ova, bez obzira što nijesmo dobili najjače iz prvog šešira. Skoro smo igrali sa Dancima, u prošlim kvalifikacijama dva puta sa Poljacima, tako da ih poznajemo. Rumuni imaju dobar tim, pokazuju to u ovim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Jermenija i Kazahstan su među najtežim ekipama koje su mogle da nam dođu iz petog i šestog šešira. Jermeni su namučili Srbiju u ovim kvalifikacijama, dok je Kazahstan neugodan zbog dugog putovanja i vremenske zone - rekao je za Arenu Savićević.

Komentari: 2

Guest_1436353269

26. 07. 2015 - 09:31

Za našu sportsku javnost teško je rukovodstvo Fudbalskog saveza sa Savićevićem, Đurđevcem i Brnovićem. Dok su oni na čelu mi nemamo što da tražimo. Samo se brukamo. Deju je težak Kazahstan zbog dugog putovanja. Još ako bude "sparina", tek onda će biti teško.
Novi komentar