ĐOTIŠ: Šta nas očekuje u prvoj sedmici avgusta?

Portal Analitika će u narednim nedjeljama objavljivati kolumne poznatog vedskog astrologa Mladena Lubure. U kolumnama, Lubura će čitaocima našeg portala saopštavati konkretne savjete u vezi ove drevne i veoma popularne astrologije.
Objavljeno: 30. 07. 2015 - 11:51 Promjenite veličinu teksta: A A A

Piše: Mladen LUBURA

Da bi ste mogli pratiti ovu kolumnu neophodno je da znate svoju sideralnu poziciju Mjeseca! Samo tako ćete imati korektan rezultat navedenih tranzita, te istinsku dobrobit od navedenih informacija.

Preciznu kalkulaciju možete brzo dobiti na adresi  http://soulmatestars.com/vedic-signs/calculate-your-vedic-sign ukoliko unesete svoje podatke rođenja. Ako imate problema sa kalkulacijom možete se obratite autoru teksta na email [email protected]

 

Predikcije za mjesečev znak OVAN

 

Vikend

Subota je povoljan dan za poslovna ostvarenja. Poteškoće lako rješavate. Imaćete podršku/razumijevanje osobe od autoriteta ili od strane države. Povoljan dan za provesti lijepe trenutke sa svojim voljenima. Hrana koju jedete danas je veoma dobra i ima poseban ukus. Ovaj povoljan period traje do poslije subotnjeg ručka. Nakon toga, ostatak dana u subotu,a takođe i u nedelju imaćete dobro zdravlje, energičnost, užitak u komforu i dobrom društvu. Ovo sudobri dani za nova poznanstva, generalno za druženje, putovanja, komunikaciju, nove početke kao i uspješan završetak starih projekata. Povoljno za finansije i poslovno planiranje. 

 

Radni dani

Ponedjeljak je jednako povoljan kao i prethodni dan. To traje do 15:45 kada Mjesec uđe u Ribe. To nije povoljan tranzit za Vas. Izbjegavajte sukobe, naročito sa bližnjima i autoritetima. Inteligencija danas nije na nivou, pa ne raditi ništa jako bitno jer bi moglo propasti. Konkurencija je prejaka. Malo je energije i gubi se autoritet. Pripazite na vid i povrede. Za spiritualne aktivnosti dan je povoljan. Slično je i tokom utorka, sve do srijede u 17:30 sati, kada Mjesec ulazi u znak Ovna. Ovo je povoljno pa je srijeda dan za nov, svijež početak. Mnogo toga će Vam polaziti za rukom. Uživaćete u sopstvenoj snazi i životnosti, oštrom intelektu i bićete kreativni. Ovo pozitivno utiče na vaše odnose sa okolinom. Situacija u kući je solidna. Dan je srećan za kraća putovanja, nove početke i poduhvate. Sve ovo se nastavlja i tokom petka do 21:15 kada Mjesec uđe Bik. To nije povoljno. Petak uveče pripazite na troškove, pad energije i razne slabosti.

 

Predikcije za mjesečev znak BIK

Vikend

Veći dio subote nije naročito povoljan za Vas. Potrebno je generalno pripaziti na međuljudske odnose, posebno se čuvati rasprava sa vlastitom djecom ili podređenima. Stomak je osjetljiv pa oprezno sa jelom i pićem. Moguća su neplanirana putovanja. Dan je ispunjen brigom. Situacija se mijenja na bolje u kasno subotnje poslijepodne a potrajaće i u nedelju. Ovo je povoljno za poslovneaktivnosti. Eventualne poteškoće ćete lako riješavati. Da  je povoljan za podršku od osoba na poziciji. Provodićete lijepe trenutke sa bližnjima. Hrana je odlična, adan je okrepljujući za Vas.

 

Radni dani

Ponedjeljak je jednako povoljan kao i prethodni dan. To traje do 15:45 kada Mjesec uđe u Ribe. Ovo je takođe povoljan tranzit za Vas. Imate dobro zdravlje, energičnost, užitak u komforu i dobrom društvu. Koristan dan za nova poznanstva i generalno za druženje, putovanja, komunikaciju, nove početke kao i uspješan završetak starih projekata. Povoljno za finansije i planiranje. Ovo traje u utorak pa sve do srijede u 17:30, kada počinje nepovoljan tranzit. Tada se pobrinite da ne ulazite u sukobe, naročito sa autoritetima ili čak sa bližnjima. Inteligencija danas može zakazati pa najbolje da bitne stvari, dogovore, ili rasprave ostavite za neki drugi dan. Čuvati se konkurencije i nepotrebnih troškova. Vitalnost je generalno slaba. Pripaziti vid. Čuvati se akutnih povreda. Povoljno je za duhovnost, odlazak u hram. Jednako frustrirajuće je i tokom četvrtka, pa sve do petka uveče kad Mjesec izađe iz Ovna.

 

Predikcije za mjesečev znak BLIZANAC

 

Vikend

Veoma nepovoljan dan za Vas. Ovo traje do otprilike 15 sati u subotu.Za vašu natalnu poziciju Mjeseca ovo je vjerovatno najgori tranzit Mjeseca pa najbolje da danas ne započinjete ništa bitno. Pripazite šta jedete i pijete, kao i sa kim to radite. Izbjegavajte konfrontacije, jer stvari danas lako mogu da se zakomplikuju, a potom i otmu kontroli. Izbjegavajte melanholiju i previše razmišljanja. Sreća se popravlja u kasno subotnje poslijepodne. Od tada, kao i u nedelju dan je osrednje povoljan. Generalno pripaziti na međuljudske odnose, naročito se čuvati rasprava sa podređenima. Stomak je osjetljiv pa oprezno sa jelom i pićem. Biće prisutna mentalna tenzija, pa bi bilo najbolje da nađete zdrav način kako da se opustite.

Radni dani

Ponedjeljak je jednako nepovoljan baš kao i prethodni dan. To traje do 15:45 kada Mjesec uđe u znak Riba. Tada postaje povoljno za uspeh u poslu. Bićete efikasni. Imaćete razumijevanje osobe od autoriteta ili od strane države. Povoljan dan za provesti lijepe trenutke sa svojim voljenima. Hrana koju jedete danas je veoma ukusna. Jednako dobro se nastavlja i u utorak, sve do srijede u 17:30,  kada započinje takođe povoljan tranzit. Imaćete dobro zdravlje, energičnost, užitak u komforu i dobrom društvu. Koristan dan za nova poznanstva i generalno za druženje, putovanja, komunikaciju, nove početke kao i uspješan završetak starih poslova. Povoljno za finansije i planiranje. Jednako povoljni su: četvrtak i petak, sve do petka uveče kad Mjesec izađe iz Ovna.

 

Predikcije za mjesečev znak RAK

 

Vikend

Petak veče i subota do vremena za ručak su veoma povoljni za Vas. Imaćete kvalitetne odnose, dobru hranu, uspjeh u kontaktima sa autoritetima. Bliskost sa intimnim partnerom je na visokom nivou. Dobro ste obučeni i vašu estetsku procijenu okolina primjećuje i cijeni. Subota poslijepodne i cijela nedelja su nepovoljni.Ovo je jedna od najgorih pozicija Mjeseca u tranzitu pa najbolje da ne počinjete ništa značajno. Čuvati se otrova, pripazite šta i gdje jedete i pijete. Izbjegavajte konfrontacije jer stvari se danas olako mogu zakomplikovati. Neće pomoći ni previše razmišljanja većće samo doprinijeti opštoj konfuziji- nije dan za bistru glavu i velika dijela.

Radni dani

Ponedjeljak je jednako loš kao i prethodni dan pa nastavite biti oprezni. To se završava u ponedjeljak u 15:45, kada Mjesec uđe u znak Riba. To je svakako bolji tranzit Mjeseca od prethodnog, ali i dalje ne naročito dobar za Vas. Pripazite u međuljudskimodnosima, čuvati se bilo kakvih rasprava sa mlađima ili podređenima. Stomak je osjetljiv pa oprezno sa jelom i pićem. Moguća su neplanirana putovanja. Dan je ispunjen tenzijom. Slično je i sredinom radne nedelje, u utorak, pa sve do srijede u 17:30,  kada započinje povoljan tranzit. Srijeda predveče, četvrtak i petak su povoljni dani za poslovna ostvarenja. Poteškoće lako rješavate. Imaćete podršku osobe od autoriteta ili od strane državne službe. Povoljan dan za provesti lijepe trenutke sa bližnjima. Hrana je odlična i generalno se zadovoljni. Ovo traje do petka uveče kada Mjesec izlazi iz Ovna.

 

Predikcije za mjesečev znak LAV

Vikend

Subota do 15 sati je povoljna za Vas. Pojavljuju se poslovne prilike, finansijaska situacija se popravlja, kompetentnost je na visokom nivou. Zdravlje i vitalnost su na nivou. Uživaćete u kontaktima sa zanimljivim osobama. Na eventualnom putovanju može biti manjih smetnji. Konkurencija kao da ne postoji. Subota poslije 15 sati i cijela nedjelja su i dalje povoljni. Uživaćete u dobrim odnosima, kvalitetnoj ishrani, imati uspjeha u kontaktima sa autoritetima, možda i putovati negdje. Naročito povoljan dan za bliskost sa intimnim partnerom. Vaš izborodjeće ili nakita za danas je izvanredan. Okolina to primjećuje.

Radni dani


Ponedjeljak je jednako povoljan kao i prethodni dan, sve do 15:45 kada Mjesec uđe u Ribe. Tada je veoma nepovoljan tranzit koji traje ostatak dana, utorak, sve do srijede u 17:30.  Najbolje da tokom ovih dana ne započinjete ništa značajno. Pazite šta jedete, pijete i gdje. Izbjegavajte konfrontacije jer stvari danas lako mogu da se zakomplikuju, a potom i otmu kontroli. Prisutna je melanholija i manjak fokusa. Situacija se mijenja u srijedu u kasno poslijepodne kada Mjesec uđe u znak Ovna. Od tada je nešto povoljnije. Ipak, i dalje pripaziti na međuljudske odnose, naročito se čuvati rasprava sa vlastitom djecom ili podređenima. Stomak je osjetljiv. Još uvijek je previše brige. Sličan trend se nastavlja i u četvrtak, a završava se (konačno) u petak naveče.

 

Predikcije za mjesečev znak DJEVICA

Vikend

Subota do ručka nije naročito povoljan dan. Postoji opasnost da budete pogrešno shvaćeni ili da budete poniženi. Vaši bližnji takođe mogu imati problema sa zdravljem ili manjak energije. Čuvati se previše troškova. Biti umjeren, ne dozvoliti sebi stanje samosažaljenja. Ne polaziti na putovanje osim ako baš ne morate. Subota nakon 15 sati, kao i nedelja su povoljni za Vas. Pojavljuju se poslovne prilike, finansijska situacija se popravlja, kompetentnost je na visokom nivou. Zdravlje i vitalnost takođe. Uživaćete u kontaktima sa zanimljivim osobama. Na eventualnom putovanju može biti manjih poteškoća. Mnogo samopouzdanja.

 

Radni dani


Ponedjeljak je jednako povoljan kao i prethodni dan. To traje do 15:45 kada Mjesec uđe u Ribe. To je takođe povoljan tranzit za Vas. Ovo traje tokom ostatka dana, u utorak, pa sve do srijede u 17:30. Imaćete sreće u međuljudskim odnosima, imati uspjeha u kontaktima sa nadređenima, možda i putovati negdje. Ovi dani su naročito povoljni za bliskost sa intimnim partnerom. Estetski ukus, smisao za harmoniju i odijevanje je izvanredno. Od srijede predveče pa sve do petka veče slijedi vrlo nepovoljan tranzit. Ovo je jedna od najgorih pozicija Mjeseca u tranzitu pa najbolje da ne počinjete ništa značajno. Pripaziti na zdravlje, takođe šta jedete i pijete. Izbjegavajte konfrontacije jer stvari lako mogu da se zakomplikuju. Nije vrijeme za mozganje jer nedostaje bistrine i energije generalno. Gledajte da se odmarate kada god je to moguće.

 

Predikcije za mjesečev znak VAGA

Vikend

Subota nije povoljan dan za Vas. Prisutan je nemir, napetost, dosta mentalnih izazova. Postoje pritisci od strane nadređenih ili previše obaveza koje ne stižete da uradite na vrijeme. Može biti poteškoća sa ukućanima ili sa majkom. Zdravlje nije na nivou. Najbolje da nađete priliku za predah. Situacija u nedjelju nešto povoljnija, ali i dalje nije naročito povoljan dan. Postoji opasnost da budete pogrešno shvaćeni ili da budete poniženi. Vaši bližnji takođe mogu imati problema sa zdravljem ili manjak energije. Čuvati se previše troškova. Biti umjeren, ne dozvoliti sebi stanje samosažaljenja. Izbjegavajte putovanja.

 

Radni dani


Ponedjeljak je nepovoljan baš kao i prethodni dan. To traje do 15:45 kada Mjesec uđe u znak Riba. To je povoljan tranzit za Vas. Toliko toga možete efikasno da uradite narednih dana. Popravljaju se poslovne prilike, finansije, kompetentnost je na visokom nivou. Zdravlje i vitalnost takođe. Uživaćete u kontaktima sa zanimljivim osobama. Na eventualnom putovanju može biti manjih poteškoća. Konkurencija je generalno slaba. Ovo je trend tokom ostatka dana, u utorak, pa sve do srijede u 17:30 sati. Od tada pa sve do petka uveče slijedi vrlo dobar tranzit. Uživaćete u dobrim odnosima, kvalitetnoj ishrani, imati uspjeha u kontaktima sa nadređenima. Naročito srećni dani za intimnu bliskost sa partnerom. Okolina Vas primjećuje jer ste naročito atraktivni.

 

Predikcije za mjesečev znak ŠKORPIJA

Vikend

Veći dio subote je povoljan dan za Vas. Imaćete višak energije i bićete naročito privlačni. Ovo je odlično za intimne odnose. Novac može da dođe iz više izvora. Lijepo ste obučeni, uživate u dobrom komforu i samopouzdanju koje okolina primjećuje. Imate energiju, zdravlje, inicijativu i odvažnost. Subota od kasnog poslijepodneva i cijela nedjelja nijesu povoljni. Prisutan je nemir, napetost, dosta mentalnih izazova. Vjerovatno imate previše obaveza koje ne stižete uraditi na vrijeme. Pripaziti na ukućane. Zdravlje nije baš sjajno. Trebate predah.

 

Radni dani


Ponedjeljak je jednako nepovoljan kao i prethodni dan. To traje do 15:45 kada Mjesec uđe u Ribe. To je nešto povoljniji tranzit od prethodnog. Ipak, budite pažljivi jer postoji opasnost da budete pogrešno shvaćeni, ili čak da budete poniženi. Vaši bližnji takođe mogu imati problema sa zdravljem ili manjak energije. Čuvati se previše troškova. Ne dozvoliti sebi stanje samosažaljenja. Nije povoljno za putovanje, osim ako se baš ne mora. Ovo je trend tokom ostatka dana, u utorak, pa sve do srijede u 17:30 sati. Od tada pa sve do petka uveče slijedi vrlo dobar tranzit. Pravo vrijeme za uspjeh u poslovanju, finansijaska situacija se popravlja, kompetentnost i snaga je na nivou. Konkurencija je slaba. Uživaćete u kontaktima sa zanimljivim osobama. Na eventualnom putovanju može biti manjih smetnji.

 

Predikcije za mjesečev znak STRIJELAC

Vikend

Subota do 15 sati nije povoljan dan za Vas. Problem je manjak vitalnosti, smetenost i pad respekta u očima drugih. Čuvati novce, izbjegavati velike troškove. Pripaziti na zdravlje, posebno obratite pažnju na vid. Previše prepreka generalno kvari današnji dan i sreću. Pokušajte biti istrajniji, ali shvatite da danas nije dan za megdan. Od subote poslijepodne, kao i u nedelju, okolnosti su povoljne za Vas. Biće mnogo energije i atraktivnosti. Vrlo ste privlačni. Povoljno za novac, oblačenje, uživanje u komforu… Imate samopouzdanje, dobro zdravlje i hrabrost.

Radni dani


Ponedjeljak je jednako povoljan kao i prethodni dan. To traje do 15:45 kada Mjesec uđe u Ribe. To nije povoljan tranzit za Vas. Prisutan je nemir, napetost, dosta mentalnih izazova. Postoje pritisci od strane nadređenih ili previše obaveza koje ne stižete da uradite na vrijeme. Može biti poteškoća sa ukućanima ili sa majkom. Zdravlje nije baš najbolje. Važno je da odmarate. Ovo je trend tokom današnjeg dana, ali i u utorak, pa sve do srijede u 17:30 sati. Od tada pa sve do petka uveče slijedi nešto bolji tranzit. Pripazite da ne budete pogrešno shvaćeni ili poniženi u komunikaciji. Ukućani takođe mogu imati problema sa manjkom energije. Čuvati se neprimjerenih troškova. Budite pozitivni, ne dozvoliti sebi da upadnete u stanje samosažaljenja. Nije povoljno vrijeme za putovanja.

 

Predikcije za mjesečev znak JARAC


Vikend

Danas jeste dan kada Vam toliko toga polazi za rukom. Uživaćete u sopstvenoj snazi i životnosti, oštrom intelektu i bićete kreativni. Naravno da ovo pozitivno utiče na vaše odnose sa okolinom. Situacija u kući je dobra, sve je pod kontrolom. Ovo je povoljan dan za kraća putovanja, nove početke i poduhvate. Ovaj trend će potrajati do 15 sati u subotu. Nakon toga i u nedjelju nažalost nije povoljno vrijeme za Vas. Biće prisutan manjak vitalnosti, konfuzija i pad respekta u očima drugih. Čuvati novce, izbjegavati velike troškove. Pripaziti na zdravlje, glava je posebno osjetljiva. Imate previše prepreka. Izbjegavati sukobe i rasprave.

Radni dani

Ponedjeljak je slično nepovoljan kao i prethodni dan. To traje do 15:45 u ponedjeljak kada Mjesec uđe u Ribe. Od tada slijedi povoljan tranzit za Vas koj traje do srijede u 17:30 sati. Imaćete višak energije i bićete naročito privlačni. Ovo je odlično za intimne odnose. Lijepo ste obučeni, uživate u dobrom komforu i samopouzdanju koje okolina itekako primjećuje. Imate energiju, zdravlje, inicijativu i odvažnost. Novac može da dođe iz više izvora. Od tada pa sve do petka uveče slijedi nepovoljan tranzit koji donosi nemir, napetost, dosta mentalnih izazova. Postoje pritisci od strane nadređenih ili previše obaveza koje ne stižete da uradite na vrijeme. Može biti poteškoća sa bližnjima. Zdravlje nije na nivou.

Predikcije za mjesečev znak VODOLIJA

 

Vikend

Subota do 15 sati je poprilično nepovoljna. Inteligencija i mentalna bistrina danas nije na nivou pa najbolje da značajnije dogovore ili rasprave ostavite za neki drugi dan. Neprijatelji su danas izuzetno jaki. Čuvajte se nepotrebnih troškova. Nedostaje zdravlja, autoriteta i energije generalno. Pripazite na vid i čuvati se povreda. Povoljno je samo za duhovnost, odlazak u hram, molitvu i sl. Međutim, od subote poslijepodne i u nedelju imaćete dosta uspeha. Uživaćete u sopstvenoj snazi i životnosti, oštrom intelektu i bićete kreativni. Naravno da ovo pozitivno utiče na vaše odnose sa okolinom. Situacija u kući je dobra, sve je pod kontrolom. Ovo je povoljan dan za kraća putovanja, nove početke i poduhvate.

 

Radni dani

Ponedjeljak je jednako povoljan kao i prethodni dan. To traje do 15:45 kada Mjesec uđe u Ribe. To nije povoljan tranzit za Vas i on traje sve do srijede u 17:30 sati. Prisutan je manjak vitalnosti, smetenost i pad respekta u očima drugih. Čuvati novce, izbjegavati nepotrebne troškove. Čuvajte zdravlje, posebno obratite pažnju na pritisak u glavi, vid. Previše prepreka generalno kvari današnji dan i sreću. Pokušajte biti strpljivi i shvatiti da ovo generalno nijesu povoljni dani.  Zato od srijede u 17:30, pa sve do petka uveče slijedi vrlo dobar tranzit. Imaćete energiju i bićete atraktivni. Ovo je odlično za intimne odnose. Lijepo ste obučeni, uživate u dobrom komforu i samopouzdanju koje okolina primećuje. Zdravlje je dobro kao i odvažnost.

 

Predikcije za mjesečev znak RIBE

 

Vikend

Subota je poprilično povoljan dan za Vas. Imate dobro zdravlje, energičnost, užitak u komforu i dobrom društvu. Koristan dan za nova poznanstva i generalno za druženje, putovanja, komunikaciju, nove početke kao i uspješan završetak starih projekata. Povoljno za finansije i planiranje. Od subote poslijepodne i u nedelju nije povoljan dan za Vas. Izbjegavati sukobe, naročito sa bližnjima i autoritetima. Inteligencija danas može zakazati pa najbolje da bitne stvari, dogovore, ili rasprave ostavite za neki drugi dan. Neprijatelji su danas jaki. Imaćete troškove koji nisu neophodni. Pripazite na vid i na akutne povrede. Povoljno je vrijeme za duhovnost, molitvu i kontemplaciju.

 

Radni dani

Ponedjeljak je jednako nepovoljan kao i prethodni dan sve do 15:45 kada Mjesec uđe u znak Riba. Od tada pa sve do srijede u 17:30 slijedi povoljan tranzit. Uživaćete u sopstvenoj snazi, životnosti, oštrom intelektu. Naravno da ovo pozitivno utiče na vaše odnose sa okolinom. Situacija u kući je dobra, sve je pod kontrolom. Ovo je povoljan dan za kraća putovanja, nove početke i poduhvate. Međutim od srijede u 17:30, pa sve do petka uveče tranzit nije naročito povoljan. Nedostaje vitalnosti, autoriteta. Nemojte praviti nepotrebene troškove. Pripaziti na zdravlje, posebno obratite pažnju na vid. Previše prepreka generalno kvari današnji dan i sreću.

 

 

 

 

 

 

Komentari: 0

Novi komentar