ĐOTIŠ: Šta nas očekuje u drugoj sedmici avgusta

Portal Analitika će u narednim nedjeljama objavljivati kolumne poznatog vedskog astrologa Mladena Lubure. U kolumnama, Lubura će čitaocima našeg portala saopštavati konkretne savjete u vezi ove drevne i veoma popularne astrologije.
Objavljeno: 06. 08. 2015 - 11:43 Promjenite veličinu teksta: A A A

Da bi ste mogli pratiti ovu kolumnu neophodno je da znate sideralnu poziciju Mjeseca! Samo tako ćete imati korektan rezultat navedenih tranzita, te istinsku dobrobit od navedenih informacija.

Preciznu kalkulaciju možete brzo dobiti na ovoj adresi ukoliko unesete podatke rođenja.

Pogledajte raniji tekst na ovom linku http://portalanalitika.me/clanak/196390/dotis-12-znakova-zodijaka-i-njihove-karakteristike

Piše: Mladen LUBURA

 

OVAN (mjesečev znak)

 

Subota i nedjelja

Ovaj vikend nažalost nije povoljan dan za Vas. Energija je niska, manjak vitalnosti, smetenost. Nedostaje karizme. Čuvati novce, izbjegavati velike troškove. Pripaziti na zdravlje, posebno obratite pažnju na vid. Previše prepreka generalno kvari ovaj vikend. Pokušajte biti istrajniji, ali shvatite da ovi dani jednostavno nijesu za velika djela.

Ponedjeljak i utorak 
Ovo su povoljni dani za Vas. Imaćete višak energije i bićete atraktivan partner. To je odlično za intimne odnose. Novac može da dođe iz više izvora. Lijepo ste obučeni, uživate u dobrom komforu i samopouzdanju koje okolina primjećuje. Imate energiju, zdravlje, inicijativu i odvažnost. Ove povoljnosti traju do srijede u 11:30.

Četvrtak i petak
Od srijede u podne do petka u 22 sata nije povoljno vrijeme za Vas. Previše je nemira i napetosti. Postoje pritisci od strane nadređenih ili previše obaveza koje ne stižete da uradite na vrijeme. Može biti poteškoća sa bliskim osobama ili ukućanima. Zdravlje nije na nivou. Najbolje da nađete priliku za predah. U petak je pomračenje Mjeseca pa ovaj dan nije srećan ni za kakve svjetovne aktivnosti, ali jeste za meditaciju, molitvu i sl.

Subota i nedjelja
Ne naročito povoljni dani. Postoji opasnost da budete pogrešno shvaćeni ili da budete poniženi. Vaši bližnji takođe mogu imati problema sa zdravljem ili manjak energije. Čuvati se previše troškova. Biti umjeren, ne dozvoliti sebi stanje samosažaljenja. Ne polaziti na putovanje osim ako baš ne morate.

 

BIK (mjesečev znak)

 

Subota i nedjelja

Tokom ovog vikenda toliko toga polazi Vam za rukom. Uživaćete u sopstvenoj snazi i životnosti, oštrom intelektu i kreativnosti. Naravno da ovo pozitivno utiče na vaše odnose sa okolinom. Situacija u kući je dobra, sve je pod kontrolom. Ovo je povoljan dan za kraća putovanja, nove početke i poduhvate.

Ponedjeljak i utorak
Ovo nažalost nijesu povoljni dani za Vas. Problem je manjak vitalnosti, smetenost i pad respekta u očima drugih. Čuvati novce, izbjegavati velike troškove. Pripaziti na zdravlje, posebno obratite pažnju na vid. Previše prepreka generalno kvari današnji dan i sreću. Pokušajte biti istrajniji, ali imajte na umu da ovi dani nijesu povoljni za uspjeh.

Četvrtak i petak
Od srijede u podne do petka u 22 sata je umjereno povoljno vrijeme za Vas. Imaćete višak energije i bićete privlačni. Novac može da dođe iz više izvora. Lijepo ste obučeni, uživate u dobrom komforu i samopouzdanju koje okolina primjećuje. Imate energiju, inicijativu i odvažnost. U petak je pomračenje Mjeseca pa ovaj dan nije srećan ni za kakve aktivnosti sem za meditaciju, molitvu i sl.

Subota i nedjelja
Ovo su nepovoljni dani za Vas. Prisutan je nemir, napetost, dosta mentalnih izazova. Postoje pritisci od strane nadređenih ili previše obaveza koje ne stižete da uradite na vrijeme. Može biti poteškoća sa ukućanima ili sa majkom. Zdravlje nije na nivou. Najbolje da nađete priliku za predah.

 

BLIZANAC (mjesečev znak)

 

Subota i nedjelja
Ovaj vikend je nažalost poprilično nepovoljan za Vas. Izbjegavajte sukobe, naročito sa bližnjima i autoritetima. Inteligencija danas može zakazati pa najbolje da bitne stvari, dogovore, ili rasprave ostavite za neki drugi dan. Neprijatelji su jaki. Imaćete troškove koji nijesu neophodni. Manjak zdravlja i energije. Čuvati se povreda i na putovanju. Povoljno je za duhovnost, odlazak u hram, davanje.

Ponedjeljak i utorak 
Ovi dani su umjereno povoljni i mnogo toga Vam polazi za rukom. Uživaćete u sopstvenoj snazi i životnosti, oštrom intelektu i bićete kreativni. Ovo pozitivno utiče na vaše odnose sa okolinom. Situacija u kući je dobra, sve je pod kontrolom. Ovo je povoljan dan za kraća putovanja i poduhvate.

Četvrtak i petak
Od srijede u podne do petka u 22 sata nije povoljno vrijeme za Vas. Problem je manjak vitalnosti, smetenost i pad respekta u očima drugih. Čuvati novce, izbjegavati velike troškove. Pripaziti na zdravlje, posebno obratite pažnju na vid. Previše prepreka generalno kvari današnji dan i sreću. Pokušajte biti istrajniji, ali znajte da ovi dani ne donose uspjeh. U petak je pomračenje Mjeseca pa ovaj dan nije srećan ni za kakve svjetovne aktivnosti, ali jeste za meditaciju, molitvu i sl.

Subota i nedjelja
Ovaj vikend je umjerenopovoljan za Vas. Imaćete energiju i biti atraktivni. Ovo je odlično za intimne odnose. Novac može da dođe iz više izvora. Lijepo ste obučeni, uživate u dobrom komforu i samopouzdanju koje okolina primećuje. Imate dobro zdravlje, inicijativu i odvažnost.  

 

RAK (mjesečev znak) 

 

Subota i nedjelja
Ovaj vikend je povoljan za Vas. Imate dobro zdravlje, energičnost, užitak u komforu i dobrom društvu. Koristan dan za nova poznanstva i generalno za druženje, putovanja, komunikaciju, nove početke kao i uspješan završetak starih projekata. Povoljno je za finansije i planiranje. 

Ponedjeljak i utorak
Ovi danisu poprilično nepovoljni za Vas. Izbjegavajte sukobe, naročito sa bližnjima i autoritetima. Inteligencija danas može zakazati pa najbolje da bitne stvari, dogovore, ili rasprave ostavite za neki drugi dan. Neprijatelji su jaki. Imaćete troškove koji nijesu neophodni. Manjak zdravlja i energije. Čuvati se povreda i na putovanju. Povoljno je za duhovnost, odlazak u hram, davanje.

Četvrtak i petak
Od srijede u podne do petka u 22 sata je umjereno povoljno vrijeme za Vas. Uživaćete u sopstvenoj snazi, fokusu i kreativnosti. Ovo pozitivno utiče na vaše odnose sa okolinom. Situacija u kući je dobra, sve je pod kontrolom. Ipak, u petak je pomračenje Mjeseca, pa ovaj dan nije srećan ni za kakve svjetovne aktivnosti, ali jeste za npr. meditaciju, molitvu i sl.

Subota i nedjelja
Ovaj vikend nažalost nije povoljan za Vas. Problem je manjak vitalnosti, smetenost i pad respekta u očima drugih. Čuvati novce, izbjegavati velike troškove. Pripaziti na zdravlje, posebno obratite pažnju na vid. Previše prepreka generalno kvari ove dane. Pokušajte biti istrajniji, ali dobro je imati na umu da malo toga trenutno može da se uspješno uradi.

 

LAV (mjesečev znak)

 

Subota i nedjelja
Vikend je umjereno povoljan za poslovna ostvarenja. Poteškoće lako rješavate. Imaćete podršku ili razumijevanje osobe od autoriteta. Povoljan dan za provesti lijepe trenutke sa svojim voljenima. Hrana koju jedete danas je veoma dobra i ima poseban ukus.

Ponedjeljak i utorak 
Ovi dani su povoljni za Vas. Imate dobro zdravlje, energičnost, užitak u komforu i dobrom društvu. Korisno za nova poznanstva i generalno za druženje, putovanja, komunikaciju, kao i uspješan završetak starih projekata. Povoljno za finansije i planiranje. 

Četvrtak i petak
Od srijede u podne do petka u 22 sata nije povoljno vrijeme za Vas. Izbjegavajte sukobe, naročito sa bližnjima i autoritetima. Inteligencija danas može zakazati pa najbolje da bitne stvari, dogovore, ili rasprave ostavite za neki drugi dan. Neprijatelji su danas jaki. Imaćete troškove koji nijesu neophodni. Manjak zdravlja i energije. Čuvati se povreda i na putovanju. Povoljno je za duhovnost, odlazak u hram, davanje. U petak je pomračenje Mjeseca pa ovaj dan nije srećan ni za kakve svjetovne aktivnosti.

Subota i nedjelja
Ovaj vikend je umjereno povoljan za Vas. Uživaćete u sopstvenoj snazi i životnosti, oštrom intelektu i bićete kreativni. Naravno da ovo pozitivno utiče na vaše odnose sa okolinom. Situacija u kući je dobra, sve je pod kontrolom. Ovo je povoljan dan za kraća putovanja, kao i za manje važne nove početke.

 

DJEVICA (mjesečev znak)

 

Subota i nedjelja
Ovaj vikend nije naročito povoljan. Generalno pripaziti na međuljudske odnose, naročito se čuvati rasprava sa vlastitom djecom ili podređenima. Stomak je osjetljiv pa oprezno sa jelom i pićem. Moguća su neplanirana putovanja. Dani ispunjeni brigom.

Ponedjeljak i utorak 
Ovi dani suumjereno povoljni za poslovna ostvarenja. Poteškoće lako rješavate. Imaćete podršku ili razumijevanje osobe od autoriteta ili od strane države. Povoljni dani za provesti lijepe trenutke sa svojim voljenima. Hrana koju jedete je veoma dobra i ukusna.

Četvrtak i petak
Od srijede u podne do petka u 22 sata je povoljno vrijeme za Vas. Imate dobro zdravlje, energičnost, užitak u komforu i dobrom društvu. Koristan dan za nova poznanstva i generalno za druženje, putovanja, komunikaciju, kao i završetak starih projekata. Povoljno za finansije i planiranje. U petak je pomračenje Mjeseca, pa ovaj dan nije srećan ni za kakve svjetovne aktivnosti, ali jeste  za meditaciju, molitvu i sl.

Subota i nedjelja
Ovaj vikend je poprilično nepovoljan za Vas. Izbjegavajte sukobe, naročito sa bližnjima i autoritetima. Inteligencija danas može zakazati pa najbolje da bitne stvari, dogovore, ili rasprave ostavite za neki drugi dan. Neprijatelji su jaki. Imaćete troškove koji nijesu neophodni. Manjak zdravlja i energije. Čuvati se povreda na putovanju. Povoljno je za duhovnost, odlazak u hram, davanje.
 

VAGA (mjesečev znak)

 

Subota i nedjelja
Ovo je nepovoljan vikend za Vas.U pitanju je jedna od najgorih pozicija Mjeseca u tranzitu pa najbolje da ne počinjete ništa značajno. Čuvati se otrova pa pripazite šta jedete i pijete. Izbjegavajte konfrontacije jer stvari danas lako mogu da se zakomplikuju, a potom i otmu kontroli. Nemojte da se predajete melanholiji i teškim mislima.

Ponedjeljak i utorak 
Ovo nijesu naročito povoljni dani. Generalno pripaziti na međuljudske odnose, naročito se čuvati rasprava sa vlastitom djecom ili podređenima. Stomak je osjetljiv pa oprezno sa jelom i pićem. Moguća su neplanirana putovanja. Dani ispunjeni brigom.

Četvrtak i petak
Od srijede u podne do petka u 22 sata je umjereno povoljno vrijeme za Vas. Profesionalno ste efikasni i poteškoće relativno lako rješavate. Imaćete podršku ili razumijevanje osobe od autoriteta ili od strane države. Povoljni dan za provesti u krugu porodice. U petak je pomračenje Mjeseca pa ovaj dan nije srećan ni za kakve svjetovne aktivnosti, ali jeste za meditaciju, molitvu i sl.

Subota i nedjelja
Ovaj vikend je povoljan dan za Vas. Imate dobro zdravlje, energičnost, užitak u komforu i dobrom društvu. Koristan dan za nova poznanstva i generalno za druženje, putovanja, komunikaciju, nove početke kao i uspješan završetak starih projekata. Povoljno za finansije i planiranje. 

 

ŠKORPIJA (mjesečev znak)

 

Subota i nedjelja
Ovaj vikend je umjereno povoljan za Vas. Uživaćete u dobrim odnosima, kvalitetnoj ishrani, imati uspjeha u kontaktima sa nadređenima, možda i putovati negdje. Naročito povoljan dan za bliskost sa intimnim partnerom. Vaš izbor odjeće ili nakita je izvanredan a okolina to primjećuje.

Ponedjeljak i utorak 
Ovo su nepovoljni dani za Vas.Ovo je jedna od najgorih pozicija Mjeseca u tranzitu pa najbolje da ne počinjete ništa značajno. Čuvati se otrova. Pazite šta jedete i pijete. Izbjegavajte konfrontacije jer stvari danas lako mogu da se zakomplikuju, a potom i otmu kontroli. Izbjegavajte melanholiju i previše razmišljanja.

Četvrtak i petak
Od srijede u podne do petka u 22 sata nije naročito povoljno vrijeme za Vas.Generalno pripaziti na međuljudske odnose, naročito se čuvati rasprava sa vlastitom djecom ili podređenima. Stomak je osjetljiv pa oprezno sa jelom i pićem. Moguća su neplanirana putovanja. Dani su ispunjeni brigom. U petak je pomračenje Mjeseca pa ovaj dan nije srećan ni za kakve aktivnosti sem za meditaciju, molitvu i sl.

Subota i nedjelja
Ovaj vikend je umjereno povoljan, naročito za poslovna ostvarenja. Poteškoće relativno lako riješavate. Imaćete podršku ili razumijevanje osobe od autoriteta. Povoljni dani za provesti lijepe trenutke sa svojim voljenima. Hrana koju jedete je dobra i ukusna.

 

STRIJELAC (mjesečev znak)

 

Subota i nedjelja
Ovaj vikend je povoljan za Vas. Pojavljuju se poslovne prilike, finansijaska situacija se popravlja, kompetentnost je na visokom nivou. Zdravlje i vitalnost takođe. Uživaćete u kontaktima sa zanimljivim osobama. Na eventualnom putovanju može biti manjih poteškoća. Konkurencija kao da ne postoji.

Ponedjeljak i utorak 
Ovi dani su povoljni za Vas. Uživaćete u dobrim odnosima, kvalitetnoj ishrani, imati uspjeha u kontaktima sa nadređenima, možda i putovati negdje. Umjereno povoljno je i za partnerske odnose. Vaš izbor odjeće ili nakita je izvanredan što okolina i primjećuje.

Četvrtak i petak
Od srijede u podne do petka u 22 sata nije povoljno vrijeme za Vas. Ovo je jedna od najgorih pozicija Mjeseca u tranzitu pa najbolje da ne počinjete ništa značajno. Čuvati se otrova pa pripazite šta jedete ili pijete. Izbjegavajte konfrontacije, jer stvari danas lako mogu da se zakomplikuju, a potom i otmu kontroli. Izbjegavajte melanholiju i previše razmišljanja. U petak je pomračenje Mjeseca pa ovaj dan nije srećan ni za kakve aktivnosti sem za meditaciju, molitvu...

Subota i nedjelja
Ovaj vikend nije naročito povoljan. Generalno pripaziti na međuljudske odnose, naročito se čuvati rasprava sa vlastitom djecom ili podređenima. Stomak je malo osjetljiv, pa oprezno sa jelom i pićem. Moguća su neplanirana putovanja. Nedostaje fokusa.

 

 

JARAC (mjesečev znak)

 

Subota i nedjelja
Ne naročito povoljni dani. Postoji opasnost da budete pogrešno shvaćeni ili da budete poniženi. Vaši bližnji takođe mogu imati problema sa zdravljem ili manjak energije. Čuvati se previše troškova. Biti umjeren, ne dozvoliti sebi stanje samosažaljenja. Ne polaziti na putovanje osim ako baš ne morate.

Ponedjeljak i utorak
Danas je povoljan dan za Vas. Pojavljuju se poslovne prilike, finansijaska situacija se popravlja, kompetentnost je na visokom nivou. Zdravlje i vitalnost su na nivou. Uživaćete u kontaktima sa zanimljivim osobama. Na eventualnom putovanju može biti manjih poteškoća. Konkurencija je slaba.

Četvrtak i petak
Od srijede u podne do petka u 22 sata je povoljno vrijeme za Vas. Uživaćete u dobrim odnosima, kvalitetnoj ishrani, imati uspjeha u kontaktima sa nadređenima, možda i putovati negdje. Vaš osjećaj za lijepo okolina primećuje. U petak je pomračenje Mjeseca pa ovaj dan nije srećan ni za kakve svjetovne aktivnosti, ali jeste za meditaciju, molitvu i sl.

Subota i nedjelja
Ovi dani nijesu povoljni za Vas.Ovo je jedna od najgorih pozicija Mjeseca u tranzitu pa najbolje da ne počinjete ništa značajno. Čuvati se otrova. Pazite šta jedete i pijete. Izbjegavajte konfrontacije jer stvari danas lako mogu da se zakomplikuju, a potom i otmu kontroli. Izbjegavajte melanholiju i previše razmišljanja.

 

VODOLIJA (mjesečev znak)

 

Subota i nedjelja
Ovaj vikend je nepovoljan dan za Vas. Prisutan je nemir, napetost, dosta mentalnih izazova. Postoje pritisci od strane nadređenih ili previše obaveza koje ne stižete da uradite na vrijeme. Može biti poteškoća sa ukućanima ili sa majkom. Zdravlje nije na nivou. Najbolje da nađete priliku za predah.

Pondjeljak i utorak
Ne naročito povoljni dani. Postoji opasnost da budete pogrešno shvaćeni ili da budete poniženi. Vaši bližnji takođe mogu imati problema sa zdravljem ili manjak energije. Čuvati se previše troškova. Biti umjeren, ne dozvoliti sebi stanje samosažaljenja. Ne polaziti na putovanje osim ako baš ne morate.

Četvrtak i petak
Od srijede u podne do petka u 22 sata je umjereno povoljno vrijeme za Vas. Pojavljuju se poslovne prilike, a finansijaska situacija se popravlja. Kompetentnost je na visokom nivou. Uživaćete u kontaktima sa zanimljivim osobama. Na eventualnom putovanju može biti manjih poteškoća. Konkurencija je slaba. U petak je pomračenje Mjeseca pa ovaj dan nije srećan ni za kakve aktivnosti sem za meditaciju, molitvu, humanitarni rad i sl.

Subota i nedjelja
Ovaj vikend je povoljan dan za Vas. Uživaćete u dobrim odnosima, kvalitetnoj ishrani, imati uspjeha u kontaktima sa nadređenima, možda i putovati negdje. Naročito povoljan dan za bliskost sa intimnim partnerom. Vaš izbor odjeće ili nakita za danas je izvanredan. Okolina to primjećuje.

 

RIBE (mjesečev znak)

 

Subota i nedjelja
Ovi dani su povoljni za Vas. Imaćete višak energije i bićete privlačan partner. Novac može da dođe iz više izvora. Lijepo ste obučeni, uživate u dobrom komforu i samopouzdanju koje okolina primjećuje. Krasi Vas inicijativa, energija, zdravlje i odvažnost.

Ponedjeljak i utorak
Ovi dani su nepovoljni za Vas. Prisutan je nemir, napetost, dosta mentalnih izazova. Postoje pritisci od strane nadređenih ili previše obaveza koje ne stižete da uradite na vrijeme. Može biti poteškoća sa ukućanima ili sa majkom. Zdravlje nije na nivou. Najbolje da nađete priliku za predah.

Četvrtak i petak
Od srijede u podne do petka u 22 sata nije povoljno vrijeme za Vas. Postoji opasnost da budete pogrešno shvaćeni ili da budete poniženi. Vaši bližnji takođe mogu imati problema sa zdravljem ili manjak energije. Čuvati se previše troškova. Biti umjeren, ne dozvoliti sebi stanje samosažaljenja. Ne polaziti na putovanje osim ako baš ne morate.U petak je pomračenje Mjeseca pa ovaj dan nije srećan ni za kakve aktivnosti sem za meditaciju, molitvu i sl.

Subota i nedjelja
Ovi dani su umjereno povoljni za Vas. Pojavljuju se neke nove poslovne prilike, a Vi imate fokus. Zdravlje i vitalnost su na nivou. Uživaćete u kontaktima sa zanimljivim osobama. Na eventualnom putovanju može biti manjih poteškoća. Konkurencija je slaba.

 

Komentari: 2

Guest_1436353269

06. 08. 2015 - 12:43

Imateli koga da zna gledat u cikaru.
Novi komentar