ĐOTIŠ: Šta nas očekuje u trećoj sedmici avgusta

Portal Analitika će u narednim nedjeljama objavljivati kolumne poznatog vedskog astrologa Mladena Lubure. U kolumnama, Lubura će čitaocima našeg portala saopštavati konkretne savjete u vezi ove drevne i veoma popularne astrologije.
Objavljeno: 14. 08. 2015 - 13:57 Promjenite veličinu teksta: A A A

Da bi ste mogli pratiti ovu kolumnu neophodno je da znate sideralnu poziciju Mjeseca! Samo tako ćete imati korektan rezultat navedenih tranzita, te istinsku dobrobit od navedenih informacija.Preciznu kalkulaciju možete brzo dobiti na ovoj adresi ukoliko unesete podatke rođenja.

Piše: Mladen LUBURA

OVAN (mjesečev znak)

Ponedeljak

Nepovoljan tranzit traje do 10:20 minuta. Postoji opasnost da budete pogrešno shvaćeni ili da budete poniženi. Pripaziti na stomak. Pripaziti na troškove. Ego problem utiče na kvalitet življenja i donosi nesklad u odnosu sa okolinom. Biti umjeren, ne dozvoliti sebi stanje samosažaljenja, izbjegavati sukobe. Nešto vrijedno može se izgubiti ili biti ukradeno. Nakon 10:20 tranzit je povoljan tokom ostatka dana.

Utorak i srijeda

Ovo su povoljni dani za Vas. Pojavljuju se poslovne prilike, finansijaska situacija se popravlja, kompetentnost je na visokom nivou. Zdravlje i vitalnost su na nivou. Konkurencija je slaba. Uživaćete u kontaktima sa zanimljivim osobama. Na eventualnom putovanju može biti manjih poteškoća.

Četvrtak i petak

Ovo su takođe povoljni dani za Vas. Uživaćete u dobrim odnosima, kvalitetnoj ishrani, imati uspjeha u kontaktima sa nadređenima, možda i putovati negdje. Naročito povoljan dan za bliskost sa intimnim partnerom. Vaš izbor odeće ili nakita za danas je izvanredan. Okolina to primjećuje.

Subota i nedelja

U subotu povoljan tranzit prestaje u 12 sati. Nakon toga slijedi vrlo loš transit pa najbolje da ne počinjete ništa značajno. Čuvati se otrova. Pazite šta jedete i pijete. Izbjegavajte konfrontacije jer stvari danas lako mogu da se zakomplikuju, a potom i otmu kontroli. Izbjegavajte melanholiju i previše razmišljanja.

BIK (mjesečev znak)

Ponedeljak

Nepovoljan tranzit traje do 10:20. Prisutan je nemir, napetost, dosta mentalnih izazova. Postoje pritisci od strane nadređenih ili previše obaveza koje ne stižete da uradite na vrijeme. Može biti poteškoća sa ukućanima ili sa majkom. Zdravlje nije na nivou. Najbolje da nađete priliku za predah. Poslijepodne situacija je nešto povoljnija.

Utorak i srijeda

Ovo nisu naročito povoljni dani. Postoji opasnost da budete pogrešno shvaćeni ili da budete poniženi. Dete može imati problema sa zdravljem ili poteškoće. Pripaziti na stomak. Čuvati se previše troškova. Nizak kvalitet življenja i neuskađenost sa okolinom. Biti umjeren, ne dozvoliti sebi stanje samosažaljenja. Nešto vrijedno može se izgubiti ili biti ukradeno. Ne polaziti na putovanje osim ako baš ne morate.

Četvrtak i petak

Ovo su povoljni dani za Vas. Pojavljuju se poslovne prilike, finansijaska situacija se popravlja, kompetentnost je na visokom nivou. Zdravlje i vitalnost su na nivou. Uživaćete u kontaktima sa zanimljivim osobama. Na eventualnom putovanju može biti manjih poteškoća. Konkurencija kao da ne postoji.

Subota i nedelja

Cijeli vikend je povoljan za Vas. Uživaćete u dobrim odnosima, kvalitetnoj ishrani, imati uspjeha u kontaktima sa nadređenima, možda i putovati negdje. Naročito povoljni dani za intimni život, za bliskost sa partnerom. Vaš izbor odjeće i estetska procijena je izvanredna, što okolina primjećuje.

BLIZANAC (mjesečev znak)

Ponedeljak

Povoljan tranzit traje do 10:20. Imaćete višak energije i bićete naročito privlačni. Ovo je odlično za intimne odnose. Novac može da dođe iz više izvora. Lijepo ste obučeni, uživate u dobrom komforu i samopouzdanju koje okolina primećuje. Imate energiju, zdravlje, inicijativu i odvažnost. Poslijepodne tranzit nije baš baš sjajan.

Utorak i srijeda

Ovo su nepovoljni dani za Vas. Prisutan je nemir, napetost, dosta mentalnih izazova. Postoje pritisci od strane nadređenih ili previše obaveza koje ne stižete da uradite na vrijeme. Može biti poteškoća sa ukućanima ili sa majkom. Zdravlje nije na nivou. Najbolje da nađete priliku za predah.

Četvrtak i petak

Ne naročito povoljni dani. Postoji opasnost da budete pogrešno shvaćeni ili da budete poniženi. Dete može imati problema sa zdravljem ili manjak energije. Pripaziti na stomak. Čuvati se previše troškova. Biti umjeren, ne dozvoliti sebi stanje samosažaljenja i ne sukobljavati se sa okolinom. Nešto vrijedno može se izgubiti ili biti ukradeno. Ne polaziti na putovanje osim ako baš ne morate.

Subota i nedelja

U subotu nepovoljan tranzit prestaje u 12 sati. Nakon toga, ostatka vikenda je povoljan. Pojavljuju se poslovne prilike, finansijaska situacija se popravlja, kompetentnost je na visokom nivou. Konkurencija je slaba. Imate zdravlje i vitalnost. Uživaćete u kontaktima sa zanimljivim osobama. Na eventualnom putovanju može biti manjih poteškoća.

RAK (mjesečev znak)

Ponedeljak

Nepovoljan tranzit traje do 10:20. Problem je manjak vitalnosti, smetenost i pad respekta u očima drugih. Čuvati novce, izbjegavati velike troškove. Pripaziti na zdravlje, posebno obratite pažnju na vid. Previše prepreka generalno kvari današnji dan i sreću. Najbolje pričekati do podneva kada počinje povoljan tranzit.

Utorak i srijeda

Ovo su povoljni dani za Vas. Imaćete višak energije i bićete naročito privlačni što je odlično za intimne odnose. Novac može da dođe iz više izvora. Lijepo ste obučeni, uživate u dobrom komforu i samopouzdanju koje okolina primećuje. Imate energiju, zdravlje, inicijativu i odvažnost.

Četvrtak i petak

Ovi dani su nepovoljni za Vas. Prisutan je nemir, napetost, dosta mentalnih izazova. Postoje pritisci od strane nadređenih ili previše obaveza koje ne stižete da uradite na vrijeme. Može biti poteškoća sa ukućanima ili sa majkom. Zdravlje nije na visokom nivou. Najbolje da nađete priliku za predah.

Subota i nedelja

U subotu nepovoljan tranzit prestaje u 12 sati. Nakon toga slijedi malo povoljniji tranzit. Ipak, postoji opasnost da budete pogrešno shvaćeni ili da budete poniženi. Dijete može imati problema sa zdravljem ili manjak energije. Pripaziti na stomak. Čuvati se previše troškova. Nizak kvalitet življenja i neuskađenost sa okolinom. Biti umjeren, ne dozvoliti sebi stanje samosažaljenja. Nešto vrijedno može se izgubiti ili biti ukradeno.

LAV (mjesečev znak)

Ponedeljak

Povoljan tranzit traje do 10:20. Uživaćete u sopstvenoj snazi i životnosti, oštrom intelektu i bićete kreativni. Naravno da ovo pozitivno utiče na vaše odnose sa okolinom. Situacija u kući je dobra, sve je pod kontrolom. Ovo je povoljan dan za kraća putovanja, nove početke i poduhvate. Nažalost povoljnost prestaje već od podneva.

Utorak i srijeda

Ovo nisu povoljni dani za Vas. Problem je manjak vitalnosti, smetenost i pad respekta u očima drugih. Čuvati novce, izbjegavati velike troškove. Pripaziti na zdravlje, posebno obratite pažnju na vid. Previše prepreka generalno kvari današnji dan i sreću. Pokušajte biti istrajniji ali shvatite da danas nije dan za megdan.

Četvrtak i petak

Ovo su povoljni dani za Vas. Imaćete višak energije i bićete naročito privlačni. Ovo je odlično za intimne odnose. Novac može da dođe iz više izvora. Lijepo ste obučeni, uživate u dobrom komforu i samopouzdanju koje okolina primećuje. Imate energiju, zdravlje, inicijativu i odvažnost.

Subota i nedelja

U subotu povoljan tranzit prestaje u 12 sati. Nakon toga ostatak vikenda nije povoljan. Prisutan je nemir, napetost, dosta mentalnih izazova. Postoje pritisci od strane nadređenih ili previše obaveza koje ne stižete da uradite na vrijeme. Može biti poteškoća sa ukućanima ili sa majkom. Zdravlje nije na željenom nivou. Najbolje da nađete priliku za predah.

DJEVICA (mjesečev znak)

Ponedeljak

Nepovoljan tranzit traje do 10:20. Izbjegavajte sukobe, naročito sa bližnjima i autoritetima. Inteligencija danas može zakazati pa najbolje da bitne stvari, dogovore, ili rasprave ostavite za neki drugi dan. Neprijatelji su danas jaki. Imaćete troškove koji nisu neophodni. Manjak zdravlja i energije. Čuvati se povreda i na putovanju. Povoljno je za duhovnost, odlazak u hram, davanje. Od podneva sitacija se popravlja.

Utorak i srijeda

Ovo su povoljni dani kada Vam toliko toga polazi za rukom. Uživaćete u sopstvenoj snazi i životnosti, oštrom intelektu i kreativnosti. Naravno da ovo pozitivno utiče na vaše odnose sa okolinom. Situacija u kući je dobra, sve je pod kontrolom. Ovo su povoljni dani za kraća putovanja, nove početke i poduhvate.

Četvrtak i petak

Ovo su nepovoljni dani za Vas. Problem je manjak vitalnosti, smetenost i pad respekta u očima drugih. Čuvati novce, izbjegavati velike troškove. Pripaziti na zdravlje, posebno obratite pažnju na vid. Previše prepreka generalno kvari današnji dan i sreću. Pokušajte biti istrajniji ali shvatite da trenutno nije vrijeme za borbu.

Subota i nedelja

U subotu nepovoljan tranzit prestaje u 12 sati. Nakon toga vikedn je povoljan. Imaćete višak energije i bićete naročito privlačni. Ovo je odlično za intimne odnose. Novac može da dođe iz više izvora. Lijepo ste obučeni, uživate u dobrom komforu i samopouzdanju koje okolina primećuje. Imate energiju, zdravlje, inicijativu i odvažnost.

VAGA (mjesečev znak)

Ponedeljak

Povoljan tranzit traje do 10:20. Imate dobro zdravlje, energičnost, užitak u komforu i dobrom društvu. Koristan dan za nova poznanstva i generalno za druženje, putovanja, komunikaciju, nove početke kao i uspješan završetak starih projekata. Povoljno za finansije i planiranje ali samo do 10:20 kada počine loš tranzit.

Utorak i srijeda

Ovo su nepovoljni dani za Vas. Izbjegavajte sukobe, naročito sa bližnjima i autoritetima. Inteligencija danas može zakazati pa najbolje da bitne stvari, dogovore, ili rasprave ostavite za neki drugi dan. Neprijatelji su trenutno jaki. Imaćete troškove koji nisu neophodni. Manjak zdravlja i energije. Čuvati se povreda i na putovanju. Povoljno je za duhovnost, odlazak u hram, davanje.

Četvrtak i petak

Ovo su povoljni dani. Uživaćete u sopstvenoj snazi, životnosti, oštrom intelektu. Naravno da ovo pozitivno utiče na vaše odnose sa okolinom. Situacija u kući je dobra, sve je pod kontrolom. Ovo su povoljni dani za kraća putovanja, nove početke i poduhvate.

Subota i nedelja

U subotu povoljan tranzit prestaje u 12 sati. Nakon toga slijedi nepovoljan tranzit koji traje ostatak vikenda. Problem je manjak vitalnosti, smetenost i pad respekta u očima drugih. Čuvati novce, ne ulaziti u velike troškove. Pripaziti na zdravlje, posebno obratite pažnju na vid. Previše prepreka generalno kvari ovaj vikend i sreću. Pokušajte biti istrajniji ali izbjegavati sukobe.

ŠKORPIJA (mjesečev znak)

Ponedeljak

Danas je povoljan dan za poslovna ostvarenja. Poteškoće lako riješavate. Imaćete podršku ili razumijevanje osobe od autoriteta ili od strane države. Povoljan dan za provesti lijepe trenutke sa svojim voljenima. Hrana koju jedete danas je veoma dobra i ima poseban ukus.

Utorak i srijeda

Ovo su povoljni dani za Vas. Imate dobro zdravlje, energičnost, užitak u komforu i dobrom društvu. Koristan za nova poznanstva i generalno za druženje, putovanja, komunikaciju, nove početke kao i uspješan završetak starih projekata. Povoljno za finansije i planiranje. 

Četvrtak i petak

Ovi dani su nepovoljni za Vas. Izbjegavajte sukobe, naročito sa bližnjima i autoritetima. Inteligencija danas može zakazati pa najbolje da bitne stvari, dogovore, ili rasprave ostavite za neki drugi dan. Neprijatelji su jaki. Imaćete troškove koji nisu neophodni. Manjak zdravlja i energije. Čuvati se povreda i na putovanju. Povoljno je za duhovnost, odlazak u hram, davanje.

Subota i nedelja

U subotu nepovoljan tranzit prestaje u 12 sati. Nakon toga ostatak vikenda je povoljan. Uživaćete u sopstvenoj snazi i životnosti, oštrom intelektu i bićete kreativni. Naravno da ovo pozitivno utiče na vaše odnose sa okolinom. Situacija u kući je dobra, sve je pod kontrolom. Ovo je povoljno za kraća putovanja, nove početke i poduhvate.

STRIJELAC (mjesečev znak)

Ponedeljak

Relativno neovoljan tranzit traje do 10:20. Generalno pripaziti na međuljudske odnose, naročito se čuvati rasprava sa vlastitom djecom ili podređenima. Stomak je osjetljiv pa oprezno sa jelom i pićem. Moguća su neplanirana putovanja. Dan je ispunjen brigom. Poslije podne počinje srećan tranzit.

Utorak i srijeda

Ovo su povoljni dani za poslovna ostvarenja. Poteškoće lako riješavate. Imaćete podršku ili razumijevanje osobe od autoriteta ili od strane države. Povoljno za provesti lijepe trenutke sa svojim voljenima. Hrana koju jedete je veoma kvalčitetan i vrlo ukusna.

Četvrtak i petak

Ovo su takođe povoljni dani za Vas. Imate dobro zdravlje, energičnost, užitak u komforu i dobrom društvu. Koristan dan za nova poznanstva i generalno za druženje, putovanja, komunikaciju, nove početke kao i uspješan završetak starih projekata. Povoljno za finansije i planiranje. 

Subota i nedelja

U subotu povoljan tranzit prestaje u 12 sati. Nakon toga slijedi poprilično nepovoljan tranzit. Izbjegavajte sukobe, naročito sa bližnjima i autoritetima. Inteligencija može zakazati pa najbolje da bitne stvari, dogovore, ili rasprave ostavite za nekr druge dane. Neprijatelji su jaki. Imaćete troškove koji nisu neophodni. Manjak zdravlja i energije. Čuvati se povreda i na putovanju. Povoljno je za duhovnost, odlazak u hram i sl.

JARAC (mjesečev znak)

Ponedeljak

Nepovoljan tranzit traje do 10:20.  Ovo je jedna od najgorih pozicija Mjeseca u tranzitu pa najbolje da ne počinjete ništa značajno. Čuvati se otrova. Pazite šta jedete i pijete. Izbjegavajte konfrontacije jer stvari danas lako mogu da se zakomplikuju, a potom i otmu kontroli. Izbjegavajte melanholiju i previše razmišljanja. Poslijepodne je nešto povoljniji tranzit.

Utorak i srijeda

Ovo su relativno nepovoljni dani. Generalno pripaziti na međuljudske odnose, naročito se čuvati rasprava sa vlastitom djecom ili podređenima. Stomak je osjetljiv pa oprezno sa jelom i pićem. Moguća su neplanirana putovanja. Dani ispunjeni brigom.

Četvrtak i petak

Ovi dani su naročito povoljni za poslovna ostvarenja. Poteškoće lako riješavate. Imaćete podršku ili razumijevanje osobe od autoriteta ili od strane države. Povoljni dani za provesti lijepe trenutke sa svojim voljenima. Hrana koju jedete je veoma dobra i ima poseban ukus.

Subota i nedelja

Vikend je poprilično povoljan dan za Vas. Imate dobro zdravlje, energičnost, užitak u komforu i dobrom društvu. Korisni dani za nova poznanstva, generalno za druženje, putovanja, komunikaciju, nove početke, kao i za uspješan završetak starih poslova. Povoljno za finansije i planiranje. 

VODOLIJA (mjesečev znak)

Ponedeljak

Povoljan tranzit traje do 10:20. Uživaćete u dobrim odnosima, kvalitetnoj ishrani, imati uspjeha u kontaktima sa nadređenima, možda i putovati negdje. Naročito povoljano za bliskost sa intimnim partnerom. Vaša estetska procjena je izvanredna što okolina primjećuje. Ipak, od podneva počinje poprilično nepovoljan tranzit.

Utorak i srijeda

Ovo su nepovoljni dani za Vas. Najbolje da ne počinjete ništa značajno. Čuvati se otrova. Pazite šta jedete i pijete. Izbjegavajte konfrontacije jer stvari danas lako mogu da se zakomplikuju, a potom i otmu kontroli. Izbjegavajte melanholiju i previše razmišljanja. Nije vrijeme za teške teme.

Četvrtak i petak

Ovo su relativno nepovoljni dani. Generalno pripaziti na međuljudske odnose, naročito se čuvati rasprava sa vlastitom djecom ili podređenima. Stomak je osjetljiv pa oprezno sa jelom i pićem. Moguća su neplanirana putovanja. Dani ispunjeni razmišljanjem i brigom.

Subota i nedelja

U subotu nepovoljan tranzit prestaje u 12 sati. Nakon toga slijedi povoljan tranzit koji traje tokom ciijelog vikenda. Dobro za poslovna ostvarenja. Poteškoće lako riješavate. Imaćete podršku ili razumijevanje osobe od autoriteta ili od strane države. Pravo vrijeme za provesti lijepe trenutke sa svojim voljenima. Hrana koju jedete je veoma dobra i posebnog ukusa.

RIBE (mjesečev znak)

Ponedeljak

Danas je povoljan tranzit za Vas. Pojavljuju se poslovne prilike, finansijaska situacija se popravlja, kompetentnost je na visokom nivou. Zdravlje i vitalnost takođe. Konkurencija kao da ne postoji. Uživaćete u kontaktima sa zanimljivim osobama. Na eventualnom putovanju može biti manjih poteškoća.

Utorak i srijeda

Ovo su takođe povoljni dani za Vas. Uživaćete u dobrim odnosima, kvalitetnoj ishrani, imati uspjeha u kontaktima sa nadređenima, možda i putovati negdje. Pravo vrijeme za bliskost sa intimnim partnerom. Vaš izbor odeće ili nakita za danas je izvanredan. Okolina to primjećuje.

Četvrtak i petak

Ovo su nepovoljni dani za Vas. Aktuelna je jedna od najgorih pozicija Mjeseca u tranzitu pa najbolje da ne počinjete ništa značajno. Čuvati se otrova, pripaziti šta jedete i pijete. Izbjegavajte konfrontacije jer stvari lako mogu da se zakomplikuju a potom i otmu kontroli. Izbjegavajte melanholiju, teške teme i previše razmišljanja.

Subota i nedelja

U subotu nepovoljan tranzit prestaje u 12 sati. Nakon toga slijedi nešto povoljniji tranzit. Ipak, pripaziti na međuljudske odnose, naročito se čuvati rasprava sa vlastitom djecom ili podređenima. Stomak je osjetljiv pa oprezno sa jelom i pićem. Moguća su neplanirana putovanja. Dani su ispunjeni brigom.

Komentari: 0

Novi komentar